Αγγελική Λάμπρη - αποκλειστικό: "Πολλές φορές έκλαψα στην καλύβα του Survivor"

"Δέθηκα με κάποιους ανθρώπους όσο ήμουν εκεί"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγγελική Λάμπρη - αποκλειστικό:

Η αγαπημένη Αγγελική Λάμπρη παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και στον Γιώργο Κακόγιαννη. Εκτός από τις αποκαλύψεις που έκανε για την καταγγελία της στον Κώστα Σπυρόπουλο αναφέρθηκε και στα όσα βίωσε με την συμμετοχή της στο Survivor 4.

Οι αποκαλύψεις της Αγγελικής Λάμπρη για την εμπειρία της στο Survivor

Πριν, μου είπες πως το «Survivor» είναι κάτι που θα έκανε η παλιά Αγγελική. Γιατί;

Δεν είναι κάτι απλό, θέλει δύναμη. Πας στην άλλη άκρη του κόσμου, αφήνεις τα πάντα και, βασικά, αφήνεις ένα παιδί, αυτό ήταν το πιο σημαντικό για μένα. Πραγματικά το έκανα για εμένα και για εκείνη, για την οικογένειά μας. Ήταν άπειρες οι στιγμές που τη σκεφτόμουν και με θαυμάζω για τον τρόπο που το διαχειρίστηκα, με πολλή δύναμη, και δεν μου το είχα. Με φοβόμουν σε αυτό το κομμάτι. Όλα τ' άλλα, ότι ήμουν νηστική, με μία κουταλιά ρύζι την ημέρα για 18 μέρες, ότι κοιμόμουν στο πάτωμα και με τσίμπησε σκορπιός, δεν μου λένε τίποτα.

Με το χέρι στην καρδιά, έκλαψες ποτέ όσο καθόσουν στην καλύβα και σκεφτόσουν την κόρη σου στην Ελλάδα;

Αγγελική Λάμπρη Survivor 4 περιοδικό You

Πολλές φορές έκλαψα το βράδυ, κάτω απ' το κουβερτάκι μου, αλλά δεν με κατάλαβαν οι υπόλοιποι. Ήξερα ότι θα με βλέπει, οπότε δεν ήθελα να έχει αυτή την εικόνα για τη μαμά της, ήθελα να νιώθει δυνατή. Πραγματικά γύρισα και τη βρήκα χαρούμενη, δεν μου έβγαλε θυμό που έλειπα τόσο καιρό. Θεωρώ ότι έκανε πολύ καλό και στις δυο μας.

Τι σου έμεινε απ' το «Survivor»;

Είναι πολύ σημαντικό όλο αυτό που έζησα και ήταν τόσο-όσο. Είναι μια «τρέλα» να πας στην άλλη άκρη του κόσμου, με άγνωστους ανθρώπους, βάζοντας σε κίνδυνο ίσως την υγεία σου. Αν το αναλύσεις πολύ, δεν το κάνεις. Μέχρι να το πάρω απόφαση και να υπογράψω το συμβόλαιο, υπήρχαν πολλά πισωγυρίσματα στο κεφάλι μου. Όταν αποφάσισα να το κάνω, δεν υπήρχε επιστροφή.

Θα κρατήσεις φίλους από εκεί;

Είναι νωρίς, αλλά πιστεύω πως ναι. Δέθηκα με κάποιους ανθρώπους όσο ήμουν εκεί, περνούσαμε πολύ ωραία και τώρα στενοχωριέμαι, γιατί αυτό που βλέπω δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βίωσα. Βέβαια, δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί, είμαι περίεργη να δω πώς θα είναι, όταν βρεθούμε από κοντά.

Τι σου είπε η κόρη σου, όταν γύρισες και την έσφιξες στην αγκαλιά σου;

Βασικά με αγκάλιαζε χωρίς να λέει τίποτα. Ήταν απίστευτη αυτή η αγκαλιά. Μετά, μου έλεγε για το παιχνίδι, της άρεσε που με έβλεπε, πανηγύριζε όταν κέρδιζα, είχε πολλή πλάκα.

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ