Survivor 4: «Ξεμαλλιάστηκαν» Παππάς και Ελευθερίου!

Αποκάλυψε πως του την έπεφτε τότε που ήταν στους διάσημους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: «Ξεμαλλιάστηκαν» Παππάς και Ελευθερίου!

Σε αποκάλυψη «φωτιά» προχώρησε ο Αλέξης Παππάς για την Ελευθερία Ελευθερίου στο σημερινό Survivor, με τον ηθοποιό και μοντέλο να αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι η τραγουδίστρια τον προσέγγιζε, για να τον φλερτάρει, αλλά με δόλιους σκοπούς.

Ο Παππάς είχε μιλήσει ξανά για αυτό το θέμα, τονίζοντας πως η Ελευθερία τον είχε πλησιάσει πριν από τα συμβούλια αποχώρησης, για να τον ρωτήσει το τι θα ψήφιζε, αλλά με ερωτική διάθεση.

Το τελευταίο, όμως, διόλου ίσχυε, καθώς ήθελε απλά να διαμορφώσει κλίμα για την ψηφοφορία. «Με κορόιδεψε, πλησιάζοντάς με, με αυτό τον τρόπο, δε με γούσταρε καθόλου», ανέφερε ο Αλέξης, με την Ελευθερίου να απαντά δυναμικά, επισημαίνοντας πως έκανε τίμια την καριέρα της και κανείς δεν της χαρίστηκε.

Δεν άργησε όμως να ξεσπάσει η Ελευθερία με τους λυγμούς και τα κλάματα της να ακολουθούν. Για την τραγουδίστρια αναφέρθηκε ωστόσο και ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Survivor 4 «Ξεμαλλιάστηκαν» Παππάς και Ελευθερίου

Survivor 4: Ο Αλέξης Παππάς ξεφτίλισε την Ελευθερία μπροστά σε όλους στην καλύβα

Ο κακός χαμός έγινε με το που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 με τον Αλέξη Παππά να ξεφτιλίζει την Ελευθερία Ελευθερίου μπροστά σε όλη την καλύβα.

Η ομάδα των Μπλε έχει διασπαστεί από το χθεσινό συμβούλιο για αυτό και όρισαν ως μια υποψήφια προς αποχώρηση την τραγουδίστρια της παρέας, που φαίνεται αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στο επίκεντρο του σχολιασμού.

Ο Αλέξης Παππάς ωστόσο γύρισε στην καλύβα αρκετά νευριασμένος και ξέσπασε στην Ελευθερία, λέγοντας της πως απαιτεί να σταματήσει να μιλάει πίσω από την πλάτη του.

Στον τσακωμό φυσικά συμμετείχε και η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία εξοργίστηκε πραγματικά με την τραγουδίστρια, που πλέον μόνο φίλες δεν είναι!

Μάλιστα, η ίδια ήταν έτοιμη να.. την πιάσει από το μαλλί με την Ελευθερία ωστόσο να συγκρατεί τα νευρά της και να κρατά επίπεδο.