Στέλιος Χανταμπάκης: «Πριν μπω στο Survivor, είχα κανονίσει εκπομπή με τον ΣΚΑΙ»

Κόπηκε μετά από 3 επεισόδια...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στέλιος Χανταμπάκης: «Πριν μπω στο Survivor, είχα κανονίσει εκπομπή με τον ΣΚΑΙ»

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» βρέθηκε καλεσμένος ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων, για τη δήλωση που είχε κάνει πριν από τρία χρόνια ο Τριαντάφυλλος για τη συμμετοχή του στο «Survivor».

Επίσης, αναφέρθηκε και στη δική του απόφαση να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, όπου είχε συζητηθεί πολύ από τα social media αλλά και από τις εκπομπές.

«Δεν θα ήθελα να απαντήσω, γιατί έχει να κάνει με την οικογένεια και τα παιδιά μας. Όπως επίσης και την ανάγκη που μπαίνει ο κάθε άνθρωπος και το σέβομαι απόλυτα αυτό. Από εκεί και πέρα, ο καθένας πορεύεται με τη συνείδησή του και δεν θα ήθελα να πω κάτι», είπε αρχικά ο Στέλιος Χανταμπάκης για τον Τριαντάφυλλο.

Η δήλωση του Χανταμπάκη για τη συμμετοχή του στο «Survivor»

«Φυσικά και ήταν οικονομικοί οι λόγοι που πήγα. Γίνεται κάποιος να αφήσει τα παιδιά του; Εμένα η κόρη μου ήταν δύο μηνών… Ήταν και το μόνο μου πρόβλημα, δεν υπήρχε άλλο πρόβλημα, κανένα όμως. Πριν μπω στο "Survivor" είχα συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ για εκπομπή το καλοκαίρι.

Ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων. Εγώ είχα συμφωνήσει για την εκπομπή και μετά με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι, αφού θα έχεις την εκπομπή το καλοκαίρι, μπες και στο "Survivor". Εγώ είχα πει αρχικά "όχι" και πήγα εκεί τρεις μέρες μετά τους άλλους».

Γιατί κόπηκε η εκπομπή του Στέλιου Χανταμπάκη στο ΣΚΑΪ

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, το 2017, μετά τη συμμετοχή του στο «Survivor», παρουσίασε την εκπομπή Santo Stelio, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Ωστόσο, έπειτα από 3 επεισόδια κόπηκε.

Στέλιος Χανταμπάκης εκπομπή ΣΚΑΙ

«Ήταν δική του επιλογή. Γιατί ο ΣΚΑΪ τού έκανε πρόταση να περιμένουν να βγει η εκπομπή από τον Σεπτέμβριο, αλλά βιαζόταν πάρα πολύ, γιατί ήθελε να εξαργυρώσει την επιτυχία. Ήταν δική του παραγωγή γι' αυτό η εκπομπή σταμάτησε.

Γιατί πίστευε ότι θα πάει πολύ καλύτερα, ότι θα μπορέσει να έχει έσοδα από αυτό το πράγμα και τελικά δεν μπόρεσε να αποκομίσει τα απαραίτητα έσοδα και την έκοψε ο ίδιος. Αυτολογοκρίθηκε ο Χανταμπάκης», είχε αποκαλύψει η Τίνα Μεσσαροπούλου στο «Happy Day».