Ελίζαμπεθ Ελέτσι: " Ο Γιώργος Κόρομι ήταν πολύ γοητευτικός, μου άρεσε που ήταν γαλαντόμος"

Η απάντησή της στο αν της άρεσε κάποιος άντρας στον Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελίζαμπεθ Ελέτσι:

Άρτι αφιχθείσα από τον Άγιο Δομίνικο, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μας υποδέχεται στον χώρο της στη Γλυφάδα και ανοίγει την καρδιά της για όσα δεν εκμυστηρεύτηκε ποτέ: Για τον πατέρα που έχασε νωρίς και δεν κατάφερε να αποχαιρετήσει, για τη μητέρα-ηρωίδα που θυσιάστηκε για τα παιδιά της, για την απιστία, το φλερτ από παντρεμένο και φυσικά τις έριδες στο «Survivor» που δεν έδειξαν οι κάμερες...

Αν μείνεις στο εντυπωσιακό παρουσιαστικό της, μπορεί να χάσεις πολλά... Είναι δύσκολο να αποτυπώσεις με λέξεις την αστείρευτη θετική της ενέργεια, τη βροντερή φωνή και το γέλιο της. Τώρα ετοιμάζεται να ανοίξει εκ νέου τα φτερά της και, παρότι θέλει διακαώς να επιστρέψει στο «Survivor», επικεντρώνεται στο μαγαζί της και κοιτάζει κλεφτά στο χώρο της τηλεόρασης…

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You, φωτογραφίες από τον Κώστα Καπαρελιώτη

Οι δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για το Survivor

Ελίζαμπεθ Ελέτσι Survivor 4 συνέντευξη You

Κεφάλαιο «Survivor»: Τι κρατάς απ’ αυτήν την εμπειρία;

Τις όμορφες στιγμές, γιατί νιώθω πολύ αδικημένη ακόμα και τώρα. Δεν ξέρω πώς έχω φύγει εγώ από εκεί και δεν είμαι στον Άγιο Δομίνικο να παλεύω στον στίβο μάχης. Η ψηφοφορία ήταν άδικη, γι’ αυτό και άλλαξε αφότου έφυγα. Από εκεί κρατάω τον ήχο της θάλασσας και το υπέροχο τοπίο με φόντο τον καταγάλανο ουρανό. Δεν είναι εύκολο να πας στην Καραϊβική και ειδικά αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε, επομένως μου ήρθε αυτή η καταπληκτική ευκαιρία να ταξιδέψω.

Όσο ήσουν εκεί, τι σου έλειψε από την Ελλάδα;

Το φαγητό! Ήξερα ότι θα με βλέπουν οι δικοί μου άνθρωποι από την τηλεόραση και θα είναι περήφανοι για μένα, αλλά μου έλειπε το φαγητό... Ευτυχώς, είχαμε τις φακές να μας θυμίζουν την Ελλάδα! Το ρύζι με είχε στουμπώσει, τα ούλα μου είχαν ματώσει από την πολλή καρύδα. Όσο έβλεπα ότι δεν παίρναμε το έπαθλο, έλεγα «Θεέ μου, πότε θα φάμε κανονικά;» (γέλια).

Σου άρεσε κάποιος σαν άντρας, από το «Survivor»;

Σκεφτόμουν τόσο πολύ το παιχνίδι και πώς θα αγωνιστούμε για να φάμε, που δεν είχαν ξυπνήσει αυτά τα ένστικτα μέσα μου. Αλλά ο Γιώργος Κόρομι ήταν πολύ γοητευτικός, ένα πολύ γλυκό πλάσμα. Μου άρεσε που πρόσεχε τις γυναίκες και ήταν γαλαντόμος, ειδικά όταν έπιανε ψάρια. Έλεγε: «Πρώτα θα φάνε οι γυναίκες και μετά εμείς».

Δείτε εδώ backstage βίντεο από την συνέντευξή της στο You!

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ!