Νίκος Μουτσινάς για Survivor: «Αυτός ο Μακρόπουλος που έσπασε τα νεύρα, σταμάτα Χριστιανέ μου...»

-Δεν μπορεί!!!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς για Survivor: «Αυτός ο Μακρόπουλος που έσπασε τα νεύρα, σταμάτα Χριστιανέ μου...»

Στο Καλό Μεσημεράκι σχολιάστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης όσα έγιναν στο Survivor και ο Νίκος Μουτσινάς δεν μπόρεσε να κρατήσει τα νεύρα του για τον Δημήτρη Μακρόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής σχολίασε την συνήθεια του παίκτη να φωνάζει «δεν μπορεί» ώστε να αποσυντονίσει τον αντίπαλο.

O σχολιασμός του Νίκου Μουτσινά για τον Μακρόπουλο

«Ντροπή! Χθες ήταν αυτός ο Μακρόπουλος, δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά μου έσπασε τα νεύρα με το “δεν μπορεί”. Σταμάτα Χριστιανέ μου να γίνει ένα παιχνίδι… Και τελικά μπόρεσαν, όπως είδαμε. Και αυτή έκρυψε τις μπάλες;», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς πρόσθεσε επίσης: «Παρακολουθούμε ακριβώς τι μπορεί να συμβεί όταν η υπεροψία πάθει τρέλα και η αλαζονεία, αυτό παρακολουθούμε με τους μπλε. Αν γυρίσουμε τα επεισόδια πίσω που κατέβαιναν πολύ χαλαροί για να παίξουν, από τη στιγμή που άρχισαν να χάνουν έχουν πάθει τρέλα».

νίκος μουτσινάς καλό μεσξημεράκι survivor

Ναταλία Γερμανού: Έκραξε τον Μακρόπουλο του Survivor - «Ο δόλιος ακόμα φωνάζει...»

Η Ναταλία Γερμανού είναι ένας πολύ ενεργός χρήστης του twitter και έτσι καθημερινά σχολιάζει τις εξελίξεις των ριάλιτι. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην κάνει και μια ανάρτηση για τον Δημήτρη Μακρόπουλο και τις φωνές που έβαλε στο αγώνισμα ασυλίας.

Ο παίκτης των «Μπλε» ξεκίνησε να φωνάζει «Δεν μπορεί, δεν μπορεί», προκειμένου να τονώσει την ψυχολογία των συμπαικτών του και να ρίξει αυτή των αντιπάλων. Η στάση του αυτή ενόχλησε ιδιαίτερα την κόκκινη ομάδα και το εξήγησαν και στο συμβούλιο του νησιού.

Η Ναταλία Γερμανού βρήκε εξαιρετικά διασκεδαστική τη στάση του Δημήτρη Μακρόπουλου και έτσι έκανε δύο tweets για να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

ναταλία γερμανού survivor μακρόπουλος