Survivor 4: Εσπευσμένα γιατρός από την Τουρκία στον Άγιο Δομίνικο για την κατάσταση της Σοφίας

Άσχημες οι τελευταίες εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Εσπευσμένα γιατρός από την Τουρκία στον Άγιο Δομίνικο για την κατάσταση της Σοφίας

Μπορεί στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor» να μονοπώλησε το ενδιαφέρον η παρανομία που έκαναν ο Σταμούλης με τον Παππά και να μην παρατήρησε κανείς την απουσία της Σοφίας Μαργαρίτη από όλο το επεισόδιο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις που μεταδόθηκαν από την εκπομπή «Ευτυχείτε», το πρωί της Πέμπτης, τα πράγματα δεν τσουλάνε και τόσο καλά μετά τον τραυματισμό της.

Οι αποκαλύψεις για την κατάσταση της Σοφίας Μαργαρίτη στο «Survivor»

Για την ακρίβεια, στον «αέρα» της πρωινής εκπομπής του Open αποκαλύφθηκε πως η θλάση που έχει πάθει στο πόδι της η Σοφία Μαργαρίτη ενδέχεται να την κρατήσει μήνες εκτός αγωνισμάτων, κάτι που προφανώς θα φέρει και την αποχώρησή της από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Τούρκος παραγωγός που ειδικεύεται στο συγκεκριμένο πρόβλημα φέρεται πως έχει μεταφερθεί εσπευσμένα στον Άγιο Δομίνικο, για να προσπαθήσει να αποκαταστήσει το πόδι της Σοφίας όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλά ακόμα κανείς δεν γνωρίζει αν θα τα καταφέρει τελικά.

Γνωρίζετε πως το Youweekly.gr έχει έγκυρη πληροφόρηση από τον Άγιο Δομίνικο για όλα, οπότε αναμένεται νέο ρεπορτάζ! Θα μάθουμε, θα επιβεβαιώσουμε και θα σας αποκαλύψουμε...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils!

Το εξώδικο της Σοφίας Μαργαρίτη στον πρώην σύντροφό της

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε», πριν από λίγες ημέρες, έκανε μια παρέμβαση ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Μαργαρίτη και την άδειασε κανονικά, διαψεύδοντας τα όσα η ίδια έχει αναφέρει στο «Survivor» για τα παιδιά της. Μία ημέρα μετά, στην ίδια εκπομπή παρουσιάστηκε το εξώδικο που είχε αποστείλει η παίκτρια στον πρώην της αλλά δημοσιοποιήθηκαν και πολλές λεπτομέρειες για τη μεταξύ τους σχέση.

Στο εξώδικο αυτό που έστειλε η Σοφία Μαργαρίτη στον σύζυγό της, στις 21 Δεκεμβρίου του 2020, του γνωστοποιούσε ότι βρήκε εργασία στο εξωτερικό σε project που θα προβάλλεται τηλεοπτικά, ώστε να βρει χρήματα για τα παιδιά της! Ταυτόχρονα, απαγόρευε να ειπωθεί το παραμικρό για την ίδια και την προσωπική της ζωή!