Survivor 4: «Ο Ατζούν είναι έξαλλος! Πήγε με το δικό του λίαρ τζετ και απείλησε με απομακρύνσεις»

Τα πάνω κάτω στον Άγιο Δομίνικο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: «Ο Ατζούν είναι έξαλλος! Πήγε με το δικό του λίαρ τζετ και απείλησε με απομακρύνσεις»

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού για το Survivor 4 και συγκεκριμένα για τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος όπως ανέφερε ο παρουσιαστής είναι έξαλλος.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Τούρκος παραγωγός έχει εκνευριστεί με την παραγωγή γιατί δεν διαφυλάττουν τα «μυστικά» και βγαίνουν διάφορες διαρροές.

«Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι χθες ο Ατζουν πήγε με το δικό του λίαρ τζετ στην περιοχή των γυρισμάτων και είναι έξαλλος με την παραγωγή γιατί δεν διαφυλάττουν το «μυστικό», κτλ. Και απείλησε μάλιστα με απομακρύνσεις από την παραγωγή αν ας πούμε για παράδειγμα αποδειχθεί ότι κάποιος πει τι συμβαίνει εκεί…», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας. Δείτε επίσης και όλη την αλήθεια για το λόγο που εξαφανίστηκαν από την παραλία Κρις και Αλέξης Παππάς.

Survivor 4: Όταν κάνει 20% τηλεθέαση ο Ατζούν παίρνει 80.000 ευρώ

Σίγουρος για την επιτυχία που θα διέγραφε στην τηλεθέαση το Survivor, πρέπει να ήταν ο Ατζούν Ιλιτζάλι όταν υπέγραφε την συμφωνία με τον ΣΚΑΙ για το reality επιβίωσης.

Αυτό τουλάχιστον δείχνει η αποκάλυψη της Real Life σχετικά με τις λεπτομέρειες του συμβολαίου, οι οποίες προβλέπουν κάτι σαν ρήτρα τηλεθέασης, καθώς υπάρχει ένα στάνταρ ποσό που αυξάνεται, όσο μεγαλώνει ανάλογα με τον κόσμο που παρακολουθεί το πρόγραμμα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έγιναν γνωστά, η βάση του επεισοδίου με μέση τηλεθέαση 20% στο δυναμικό κοινό, είναι οι 80.000 ευρώ. Τόσα είναι τα χρήματα που παίρνει η Acun Media...

Aν για παράδειγμα ένα επεισόδιο φτάσει το 30% (που μεταξύ μας όχι απλά το φτάνει αλλά το ξεπερνάει κιόλας), τότε το κόστος του εκτοξεύεται στις 120.000 ευρώ...

  • 80.000 ευρώ το στάνταρ ποσό
  • 40.000 ευρώ: 4.000 ευρώ επί 10 μονάδες τηλεθέασης.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, όσο προχωράει το παιχνίδι, ο Ατζούν Ιλιτζάλι θέλει να κρατήσει ζεστό το κοινό και να μεγαλώσει το ενδιαφέρον του, αυξάνοντας παράλληλα και τα έσοδα που έχει.