Survivor 4 - Ασημίνα Ιγγλέζου: «Στη ζωή μου και το έχω αποδείξει, δε θέλω να περνάω λάθος μηνύματα»

Απαντά στα αρνητικά σχόλια για τις αποκαλυπτικές της φωτογραφίες στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ασημίνα Ιγγλέζου: «Στη ζωή μου και το έχω αποδείξει, δε θέλω να περνάω λάθος μηνύματα»

Η Ασημίνα Ιγγλέζου καλεσμένη στην εκπομπή Love It, απάντησε στα αρνητικά μηνύματα που έχει δεχθεί για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στα social media.

Η ξανθιά καλλονή που είναι 41 ετών, μητέρα 2 κοριτσιών και πρωταθλήτρια στο ορεινό τρέξιμο, έχει ένα απίστευτο κορμί και δεν διστάζει να μοιραστεί "καυτές" φωτογραφίες της.

Μετά την συμμετοχή της λοιπόν στο Survivor 4, υπήρξαν πολλά αρνητικά σχόλια σχετικά με τις αποκαλυπτικές αναρτήσεις που έχει κάνει, κατά καιρούς, στο Instagram.

Survivor 4 Ασημίνα Ιγγλέζου αποκαλυπτικές φωτογραφίες

«Είμαι πάρα πολύ προσεχτική στην ουσία των πραγμάτων. Πάντα προσέχω και σε αυτά που έχω διαπαιδαγωγήσει τα παιδιά μου, θέλω να έχουν την ηθική την πραγματική και όχι την υποκειμενική και τη ρατσιστική. Και την πατριαρχική που η κοινωνία μας ακόμη κρατάει.

Δε δίνω σημασία γιατί στη ζωή μου προσπαθώ να αποτινάξω, όσο μπορώ, το “φαίνεσθαι” και πράγματα που η κοινωνία δεν αντιλαμβάνεται. Στη ζωή μου και το έχω αποδείξει, είμαι πάρα πολύ προσεχτική και δε θέλω να περνάω λάθος μηνύματα. Τώρα ο καθένας μπορεί να πει οτιδήποτε σήμερα και να κατηγορήσει. Η αλήθεια και οι πράξεις μας φαίνονται. Και το πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Αυτό μετράει» ήταν η απάντηση της Ασημίνας Ιγγλέζου.

Survivor 4 - Νέες δηλώσεις Ιγγλέζου: "Ο Ασημακόπουλος είναι διπρόσωπος"

Σα να μη μας τα λέει καλά η Ασημίνα Ιγγλέζου! Πριν από λίγες ημέρες, που επέστρεψε από το Survivor, μπροστά στις κάμερες φώναζε περί «σκηνοθεσίας» της παραγωγής όσον αφορά τη στιγμή που αποχωρεί από το συμβούλιο και δεν χαιρετάει κανέναν από την ομάδα της, την Κόκκινη, και σήμερα -λίγες ημέρες μετά- δηλώνει πως δεν το έκανε σκόπιμα, γιατί θα έβγαινε στημένο. Ας το προσπεράσουμε, όμως, κι αυτό...

Η πρώην παίκτρια του Survivor, μέσω skype, παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή Love it και τους άδειασε όλους κανονικότατα. Αρχικά, είπε πως δεν αισθανόταν δεμένη με την κόκκινη ομάδα και γνώριζε πως, και δυνατή αγωνιστικά να ήταν, πάλι θα προσπαθούσαν να την πετάξουν εκτός και έπειτα γείωσε τον Ασημακόπουλο, αποκαλώντας τον διπρόσωπο.

Εννοείται πως αναφέρθηκε και στη Σοφία Μαργαρίτη, με την οποία είχε έντονη κόντρα και είχαν λογομαχήσει αρκετές φορές στην καλύβα τόσο των Μαχητών όσο και των Κόκκινων, αφού έγινε η διαμόρφωση.

Τέλος, έλυσε την απορία τού τι είχε συμβεί με τον Γιώργο Κοψιδά και απέφευγε να του δώσει ακόμα και το χέρι της.