Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου: Με το που γύρισε από Survivor πήρε το σήμα επαλήθευσης στο instagram

Είναι γνωστό ως "Blue Checkmark" κι αυτές είναι οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληροίς για να το λάβεις

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου: Με το που γύρισε από Survivor πήρε το σήμα επαλήθευσης στο instagram

Το βράδυ της Δευτέρας η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου προσγειώθηκε στην Ελλάδα μαζί με τον Περικλή Κονδυλάτο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) και το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να πάνε στα σπίτια τους και να συναντήσουν τους δικούς τους ανθρώπους!

Η Μαριπόζα, εννοείται πως γύρισε στις κλασικές της συνήθειες, δηλαδή στην απεριόριστη χρήση του instagram - αφού διπλασίασε μάλιστα και τους followers της κατά την παραμονή της στο Survivor - και σε ένα από τα στόρι που ανέβασε, ανακοινώθηκε πως πήρε verification!

Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου instagram

Τι είναι το σήμα επαλήθευσης στο instagram και πως κατάφερε να το έχει η Έλενα Κρεμλίδου

Για να ζητήσετε ένα σήμα επαλήθευσης, θα πρέπει να είστε δημόσιο πρόσωπο, διασημότητα ή επωνυμία και να πληροίτε ορισμένες προϋποθέσεις όσον αφορά το λογαριασμό σας, καθώς και ορισμένες προϋποθέσεις καταλληλότητας.

Ποιες προϋποθέσεις πρέπει να πληρούνται για να ζητήσει κανείς σήμα επαλήθευσης για το λογαριασμό του στο Instagram;

  • Να είναι αυθεντικός: Ο λογαριασμός σας πρέπει να εκπροσωπεί ένα πραγματικό πρόσωπο, μια εγγεγραμμένη επιχείρηση ή μια οντότητα.
  • Να είναι μοναδικός: Ο λογαριασμός σας πρέπει να είναι μοναδικός για το άτομο ή την επιχείρηση που εκπροσωπεί. Μπορείτε να επαληθεύσετε μόνο ένα λογαριασμό ανά άτομο ή επιχείρηση. Εξαιρέσεις γίνονται στην περίπτωση λογαριασμών που εκπροσωπούν το ίδιο άτομο ή την ίδια επιχείρηση σε διαφορετικές γλώσσες. Δεν επαληθεύουμε λογαριασμούς που αφορούν γενικά ενδιαφέροντα (π.χ. @puppymemes).
  • Να είναι πλήρης: Ο λογαριασμός σας πρέπει να είναι δημόσιος και να διαθέτει βιογραφικό, εικόνα προφίλ και τουλάχιστον μία δημοσίευση. Το προφίλ σας δεν μπορεί να περιέχει συνδέσμους που δίνουν τη δυνατότητα στους άλλους να σας προσθέσουν σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Να είναι αξιοσημείωτος: Ο λογαριασμός σας πρέπει να εκπροσωπεί ένα διάσημο πρόσωπο ή μια διάσημη επωνυμία/οντότητα που αποτελεί συχνά αντικείμενο αναζήτησης. Εξετάζουμε τους λογαριασμούς που παρουσιάζονται σε διάφορες πηγές ειδήσεων, αλλά δεν λαμβάνουμε υπόψη ως πηγές τυχόν προωθητικό περιεχόμενο ή περιεχόμενο επί πληρωμή.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils!