Survivor 4: Ξεκαθάρισαν Σάκης και Μαριαλένα - «Δεν ήρθα εδώ για να σου δημιουργήσω πρόβλημα»

«Ούτε στο παιχνίδι, ούτε στην προσωπική σου ζωή έξω από το Survivor»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ξεκαθάρισαν Σάκης και Μαριαλένα - «Δεν ήρθα εδώ για να σου δημιουργήσω πρόβλημα»

Ο Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφαλά ήρθαν στο Survivor, ώστε να βάλουν ένα «πέπλο μυστηρίου», λόγω της σχέσης που διατηρούσε κάποτε ο πρώτος με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά ο επιχειρηματίας έσπευσε τελικά να πλησιάσει την πρώην του.

Όλα ξεκίνησα, όταν ο Σάκης μίλησε στην κάμερα και αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Μαριαλένα και το πώς έχει εξελιχθεί από την ώρα, που μπήκε στο παιχνίδι, επισημαίνοντας πως την πλησίασε, ώστε να της διασφαλίσει πως δε θέλει να της προκαλέσει κανένα πρόβλημα, με τη Μαριαλένα, μάλιστα, να δείχνει κατανόηση στα επιχειρήματά του και να μοιάζει να πείθεται.

Survivor Σάκης Μαριαλένα

Η Χριστίνα, μέσα σε όλα αυτά, ζήλεψε αρκετά, αφού επεσήμανε στην Ελευθερία Ελευθερίου, ότι δεν της είναι εύκολο που ο Σάκης μιλά στη Μαριαλένα και πάλι. Τα συναισθήματά της αυτά είχαν αρχίσει να φαίνονται από τότε, που ο Σάκης έκανε μασάζ στη Μαριαλένα, με το… ερωτικό τρίγωνο να αναπτύσσεται όλο και περισσότερο στο ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor 4 spoiler: Ο Κατσούλης μπήκε στο παιχνίδι για να διεκδικήσει ξανά την Μαριαλένα

Μεγάλο ριάλιτι ενδιαφέρον έχει αποκτήσει το Survivor 4, μετά την είσοδο του πρώην συντρόφου της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Σάκη Κατσούλη, μαζί κιόλας με την Χριστίνα Κεφάλα, η οποία ήταν ένα μικρό του φλερτ μετά το χωρισμό του από την γυμνάστρια.

Όπως έχουμε δει αρχικά η παίκτρια κρατούσε τυπικές σχέσεις με τον πρώην σύντροφό της, παρόλο που την πρώτη ημέρα εξαφανίστηκε για να μην τον βλέπει. Όσο οι ημέρες όμως περνάνε φαίνεται πως έρχονται κοντά αν μπορούμε να καταλάβουμε από την στιγμή που ο Σάκης έκανε... μασάζ στην Μαριαλένα.

Οι δυο τους έζησαν έναν όμορφο έρωτα για δυο χρόνια, ωστόσο χώρισαν πριν από πέντε μήνες περίπου με άσχημο σύμφωνα με εκείνη τρόπο, με ήρεμο όμως από την άλλη σύμφωνα με εκείνον.

Η εκπομπή Πρωινό λοιπόν, αποκάλυψε πως ο Σάκης Κατσούλης έχει μπει στο Survivor 4 με σκοπό να διεκδικήσει και πάλι την πρώην του Μαριαλένα Ρουμελιώτη, παρά το γεγονός ότι εκείνη βρίσκεται σε σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη.

Survivor 4 Μαριαλένα Λιβανής

Ωστόσο, όπως ειπώθηκε στο πλατό, ο τραγουδιστής φαίνεται να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην αγαπημένη του και ακόμα δεν έχει επηρεαστεί απ’ όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο.