Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 4 - Τζέιμς: «Ο Σάκης "ζει" ακόμα μέσα στη Μαριαλένα»

«Σίγουρα θα έρθουν κοντά»

Survivor 4 - Τζέιμς: «Ο Σάκης
Reality 25.02.2021 00:53
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

«Βόμβα» έριξε στην «μπλε» παραλία ο Τζέιμς Καφετζής στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, με τον εκ των ηγετών της ομάδας να αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον χωρισμό της με τον Σάκη Κατσούλη.

Ο Τζέιμς μιλούσε με τον Νίκο Μπάρτζη, με τους δύο να συνεχίζουν το… κουτσομπολιό του Κρις Σταμούλη και να αναφέρονται στο πώς εξελίσσεται η συμβίωση του πρώην ζευγαριού, αν και ολοένα «φουντώνουν» οι φήμες, ότι επίκειται επανασύνδεση μεταξύ τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor 4 Σάκης Μαριαλένα

Ο Τζέιμς, μάλιστα, μίλησε στην κάμερα και επεσήμανε πως «ο Σάκης ζει μες στη Μαριαλένα και η Μαριαλένα μες στον Σάκη». Κάπως έτσι, άφησε το δικό του στίγμα ως προς το τι συμβαίνει μεταξύ τους.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Survivor 4: Ξεκαθάρισαν Σάκης και Μαριαλένα - «Δεν ήρθα εδώ για να σου δημιουργήσω πρόβλημα»

Ο Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφαλά ήρθαν στο Survivor, ώστε να βάλουν ένα «πέπλο μυστηρίου», λόγω της σχέσης που διατηρούσε κάποτε ο πρώτος με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά ο επιχειρηματίας έσπευσε τελικά να πλησιάσει την πρώην του.

Όλα ξεκίνησα, όταν ο Σάκης μίλησε στην κάμερα και αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Μαριαλένα και το πώς έχει εξελιχθεί από την ώρα, που μπήκε στο παιχνίδι, επισημαίνοντας πως την πλησίασε, ώστε να της διασφαλίσει πως δε θέλει να της προκαλέσει κανένα πρόβλημα, με τη Μαριαλένα, μάλιστα, να δείχνει κατανόηση στα επιχειρήματά του και να μοιάζει να πείθεται.

Survivor Σάκης Μαριαλένα

Η Χριστίνα, μέσα σε όλα αυτά, ζήλεψε αρκετά, αφού επεσήμανε στην Ελευθερία Ελευθερίου, ότι δεν της είναι εύκολο που ο Σάκης μιλά στη Μαριαλένα και πάλι. Τα συναισθήματά της αυτά είχαν αρχίσει να φαίνονται από τότε, που ο Σάκης έκανε μασάζ στη Μαριαλένα, με το… ερωτικό τρίγωνο να αναπτύσσεται όλο και περισσότερο στο ριάλιτι επιβίωσης.

Share