Survivor 4: Η Μαριαλένα αποχωρεί και κυνηγάει νομικά την παραγωγή;

Είπε στην παραγωγή πως αν προβάλλουν κάποια στιγμή με τον Σάκη που μπορεί να παρερμηνευτεί θα το κάνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η Μαριαλένα αποχωρεί και κυνηγάει νομικά την παραγωγή;

Είναι η αλήθεια πως η απόφαση της παραγωγής να βάλει στο Survivor τον Σάκη Κατσούλη δεν άρεσε στην παίκτρια των μπλε! Και μάλιστα το πρωί της Παρασκευής σας αποκαλύψαμε και το λόγο που τα δύο παιδιά είχαν χωρίσει και εφόσον ισχύει η Μαριαλένα έχει κάθε λόγο να μην θέλει να τον βλέπει μπροστά της!

Ωστόσο όσο βρίσκονται εκεί η Μαριαλένα θα προσπαθήσει να συμβιώσουν χωρίς όμως να ξεπεραστούν τα όρια αλλιώς θα πάρει... ανάποδες!

Πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης! Γιατί η Μαριαλένα τσαντίστηκε τόσο και έφτασε σε σημείο να απειλεί την παραγωγή; Ο λόγος φυσικά είναι η προβολή της προσωπικής της ζωής! Η κοπέλα δεν είναι καμία χαζή. Κατάλαβε αμέσως για ποιον λόγο έβαλαν τον Σάκη στο παιχνίδι και η αλήθεια είναι πως ενώ αρχικά τσαντίστηκε μαζί του μαζί τα έβαλε με την παραγωγή και όχι άδικα!

Η Μαριαλένα ήταν ξεκάθαρη προς τους ανθρώπους της παραγωγής! Αφού ηρέμησε, γιατί δεν ήθελε να πει κάτι πάνω στα νεύρα της, τους πλησίασε και τους ξεκαθάρισε πως εφόσον προβάλουν κάποια στιγμή που μπορεί να παρερμηνευτεί μαζί με τον Σάκη τότε θα τους κυνηγήσει δικαστικά μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα και αν της μεταφερθεί ότι κάτι τέτοιο έπαιξε στην τηλεόραση τότε θα αποχωρήσει από το παιχνίδι!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σάκης έχει μεταφέρει στην Μαριαλένα τα πάντα, όπως για παράδειγμα το... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils!