Survivor 4: H σύντροφος του Σάκη Κατσούλη είναι η Κατερίνα Ζίου;

Ούτε Μαριαλένα, ούτε Χριστίνα! Τελικά δεν είναι μόνος...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4: H σύντροφος του Σάκη Κατσούλη είναι η Κατερίνα Ζίου;

Πολύς ντόρος έγινε με την συμμετοχή του Σάκη Κατσούλη στο Survivor! Ο παίκτης της Μπλε ομάδας ήταν επί δυο χρόνια σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και για λίγο χρονικό διάστημα αργότερα βρέθηκε στο πλευρό της Χριστίνας Κεφαλά, αλλά η σχέση αυτή δεν ευδοκίμησε!

Κι εκεί που όλοι μιλούν για το ειδύλλιο του με την Μαριαλένα που αρχίζει να αναζωπυρώνεται στο Survivor, ειδικά μετά από όσα έγιναν στο δάσος, έρχεται ένα νέο ρεπορτάζ να ταράξει τα νερά!

Ποια είναι η σύντροφος του Σάκη Κατσούλη που βρίσκεται στο Survivor;

Το πρωί της Δευτέρας ο Αλέξης Μίχας μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» αποκάλυψε πως ο Σάκης Κατσούλης δεν είναι μόνος και στην Ελλάδα υπάρχει μια κοπέλα που τον περιμένει.

Ο λόγος για την Κατερίνα Ζίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά καλά μεταξύ τους και μάλιστα ακολουθούνται στα social media.

Ο Σάκης Κατσούλης έχει ακόμα φωτογραφίες με τη Μαριαλένα στο Instagram

Οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν κάποιες αποστάσεις ωστόσο δεν το καταφέρνουν και τόσο καλά. Μάλιστα, η στάση τους αυτή έχει γίνει θέμα συζήτησης και στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, με τον Κρις Σταμούλη να κάνει τη δική του εκτίμηση και να αποκαλύπτει πως σε λίγο καιρό ο Σάκης και η Μαριαλένα θα είναι ξανά μαζί.

Και μπορεί τα περισσότερα ζευγάρια να σβήνουν τις κοινές φωτογραφίες μετά τον χωρισμό, έστω να κάνουν αρχειοθέτηση, ο Σάκης Κατσούλης έχει αποφασίσει να κρατήσει μερικές αναμνήσεις με την Μαριαλένα σε κοινή θέα.

Σάκης Κατσούλης πρώηνΣάκης Κατσούλης Instagram