ΣΚΑΙ για Σαλαγκούδη: "Δεν υπάρχει καμία πρόθεση αξιοποίησής της στο κανάλι"

Μετά το Survivor μένει χωρίς τηλεοπτική στέγη τελικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΣΚΑΙ για Σαλαγκούδη:

Πολλά έχουν ακουστεί για την συμμετοχή της Ανθής Σαλαγκούδη στο Survivor 4 κι έντονα γράφτηκε το τελευταίο διάστημα πως η Ανθή συμφώνησε με τον Ατζούν να συμμετέχει στο ριάλιτι για να πάρει μετά δική της εκπομπή.

Ο Αλέξης Μίχας, ο δημοσιογράφος της εκπομπής Πρωινό, που δεν φημίζεται για την αξιοπιστία του καθώς έχει πέσει αρκετές φορές έξω σε ειδήσεις, πληροφορίες και spoils που έχει δώσει για το Survivor, ανέφερε χαρακτηριστικά το πρωί της Τρίτης.

Οι αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό μέλλον της Ανθής Σαλαγκούδη στον ΣΚΑΙ

"Από τον ΣΚΑΙ μου είπαν κατά λέξη πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση αξιοποίησή της στο κανάλι άμεσα. Όμως έχει ενδιαφέρον ότι είχε ακουστεί πως θα αξιοποιηθεί σε ένα παιχνίδι που θα έκανε η Ατζούν μίντια για τον ΣΚΑΙ, καλοκαιρινό. Η Ατζίν Μίντια όμως δεν προβλέπεται να κάνει καμία καλοκαιρινή παραγωγή." είπε μεταξύ άλλων ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος.

Να τονίσουμε πως η Ανθή είναι ακόμα στον Άγιο Δομίνικο και απολαμβάνει τις διακοπές της...

"Η Ανθή είπε στην παραγωγή πως αν δεν την έδιωχναν θα έφευγε μόνη της"

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδης από το Survivor, ούτε και πολλές ώρες από την στιγμή που σας αποκαλύψαμε πως το συγκεκριμένο κομμάτι του επεισοδίου γυρίστηκε δυο φορές και επανερχόμαστε με νέο ρεπορτάζ για το πως περνάει τώρα τις ώρες της στον Άγιο Δομίνικο.

Η εκπομπή Ευτυχείτε και συγκεκριμένα η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε όσα συζήτησε η Ανθή με την παραγωγή μετά την έξοδό της από το παιχνίδι.

«Οι πρώτες ώρες στον Άγιο Δομίνικο, που έφυγε από το ένα ξενοδοχείο και πήγε στο πεντάστερο. Να πούμε ότι σε ανθρώπους της παραγωγής φέρεται να είπε ότι ουσιαστικά και να μην την διώχνανε, θα έφευγε από μόνη της. Μετά από 45-46 ημέρες που είναι μέσα στο survivor κατάλαβε ότι δεν μπορούσε. Ο λόγος που δεν μπορούσε ήταν το bulling αλλά και η πολύ έντονη πίεση που της ασκούσαν οι συμπαίκτες της. Όλοι οι παίκτες πριν μπουν και μετά όταν βγουν το ξενοδοχείο πεντάστερο από όσο μου έχουν πει. Περνάνε καταπληκτικά. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας έδειχναν πιο δημοφιλή παίκτρια την Μαριάνθη. Τη νέα παίκτρια», είπε η Έλενα Πολυκάρπου.