Survivor 4 - Σάκης: «Οι Κόκκινοι προσπαθούν να μας δημιουργήσουν ίντριγκες»

«Μου έδειξαν μία παραπάνω συμπάθεια, χωρίς να με έχουν γνωρίσει καν»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Σάκης: «Οι Κόκκινοι προσπαθούν να μας δημιουργήσουν ίντριγκες»

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4, ο Σάκης Κατσούλης αποφάσισε να πάρει θέση για όσα ειπώθηκαν για εκείνον στο χθεσινό συμβούλιο, ξεκαθαρίζοντας πως η συμπάθεια που έδειξαν οι Κόκκινοι προς το πρόσωπό του ήταν επειδή ήθελαν να δημιουργήσουν ίντριγκα.

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Δευτέρας, οι Κόκκινοι είπαν πως ο Τζέιμς φοβάται τον Σάκη μιας και ήρθε στο παιχνίδι πολύ δυναμικά και έχει φέρει πολλές νίκες στην ομάδα.

Σάκης Κατσούλης Survivor

Ο Σάκης λοιπόν μιλώντας στην κάμερα εξήγησε πως όλο αυτό το σκηνικό του φάνηκε πολύ περίεργο αν και κατά την άποψή του, οι Κόκκινοι το έκαναν για να δημιουργήσουν ίντριγκες και διχόνοιες στην ομάδα προκειμένου να το εκμεταλλευτούν αγωνιστικά.

Οι δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη στο Survivor

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

H σύντροφος του Σάκη Κατσούλη είναι η Κατερίνα Ζίου;

Πολύς ντόρος έγινε με την συμμετοχή του Σάκη Κατσούλη στο Survivor! Ο παίκτης της Μπλε ομάδας ήταν επί δυο χρόνια σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και για λίγο χρονικό διάστημα αργότερα βρέθηκε στο πλευρό της Χριστίνας Κεφαλά, αλλά η σχέση αυτή δεν ευδοκίμησε!

Κι εκεί που όλοι μιλούν για το ειδύλλιο του με την Μαριαλένα που αρχίζει να αναζωπυρώνεται στο Survivor, ειδικά μετά από όσα έγιναν στο δάσος, έρχεται ένα νέο ρεπορτάζ να ταράξει τα νερά!

Το πρωί της Δευτέρας ο Αλέξης Μίχας μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» αποκάλυψε πως ο Σάκης Κατσούλης δεν είναι μόνος και στην Ελλάδα υπάρχει μια κοπέλα που τον περιμένει.

Ο λόγος για την Κατερίνα Ζίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά καλά μεταξύ τους και μάλιστα ακολουθούνται στα social media.