Survivor - Ιγγλέζου: "Ο Τζέιμς δεχόταν επίθεση από την Σοφία και τον Κώστα για τα κιλά του"

"Του έκαναν bullying"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor - Ιγγλέζου:

Η Ασημίνα Ιγγλέζου μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε το πρωί της Παρασκευής για τα όσα πέρασε στο Survivor και αποκάλυψε πράγματα που δεν γνώριζαν οι τηλεθεατές, όπως για τον bullying που δεχόταν ο Τζέιμς από συμπαίκτες του.

Οι αποκαλύψεις της Ασημίνας Ιγγλέζου για το Survivor

"Η Σοφία και ο Κώστας ήταν οι πιο διπρόσωποι στο παιχνίδι, οι υπόλοιποι δεν νομίζω ότι είναι τόσο διαφορετικοί. Ίσως ο Κοψιδάς, όχι ότι παρουσιάζει άλλο πρόσωπο αλλά ότι έχει βρει έναν τρόπο να αποστασιοποιείται από τις φασαρίες που γίνονται με τον διαλογισμό κι όλο αυτό τον προφυλάσσει.

Ο Τζέιμς ήταν ένα παιδί που από την πρώτη στιγμή, πριν γίνει φαβορί, τον εκτιμούσα και δεχόταν πολύ επίθεση από την Σοφία και τον Κώστα για τα κιλά του, για το ότι κοκκινίζει στο δέρμα του επειδή είναι ευαίσθητος στον ήλιο. Έχει πολύ καλό χαρακτήρα, είναι ευγενικός άνθρωπος." είπε μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια ενώ μίλησε και για την διαμάχη της με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

"Τα λεφτά από το Survivor θα τα έδινα στα παιδιά μου και στην Κιβωτό του Κόσμου"

Η Ασημίνα Ιγγλέζου πριν από λίγο καιρό παραχώρησε και μια συνέντευξη στο περιοδικό YOU και στον Γιώργο Κακόγιαννη αναφερόμενη στην ζωή της και σε διάφορα άλλα περί Survivor.

Ασημίνα Ιγγλέζου Survivor

Λένε ότι τα κορίτσια έχουν αδυναμία στους μπαμπάδες τους. Είχες αδυναμία στον δικό σου;

Δεν είχα αδυναμία σε κάποιον. Ίσα ίσα με τον μπαμπά είχα κόντρα, γιατί ήταν πολύ αυταρχικός, άνθρωπος μεγαλωμένος με άλλες αξίες. Τηλέφωνο να χτυπούσε στο σπίτι, ακόμα και αν δεν απαντούσα, με ρωτούσαν ποιος ήταν! Ενώ στον αδερφό μου δεν έλεγαν τα ίδια!

Μεγαλώνοντας, τι ονειρευόσουν να κάνεις;

Επειδή ζωγραφίζω ωραία και μ' αρέσει το σχέδιο, ήθελα να μπω σε μία γραφιστική σχολή. Στην πορεία, επειδή τα έβαλα κάτω, επέλεξα να έρθω σε μία σχολή κομμωτικής στην Αθήνα, που εκείνα τα χρόνια γινόταν χαμός. Αλλά, ενώ σπούδαζα, γνώρισα τον σύζυγό μου, τον ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα και παντρευτήκαμε μέσα σε τρεις μήνες.

Ο μπαμπάς πώς αντέδρασε σε αυτό τον γάμο;

Δεν ήταν υπέρ οι συγγενείς μας, επειδή ήμουν πολύ μικρή και έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Αλλά όταν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός... Χαίρομαι που ήρθαν έτσι τα πράγματα, είμαι 21 χρόνια με τον σύζυγό μου και δεν μετανιώνω, γιατί είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ καλός πατέρας. Έχω δύο κόρες, η μεγάλη είναι 22 χρόνων και σπουδάζει Ιατρική στην Κρήτη και η μικρή είναι 12 ετών, επίσης ένα θαυμάσιο παιδί.

Παντρεύτηκες και έμεινες έγκυος σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ένιωσες κάποια στιγμή να πνίγεσαι;

Πίστεψέ με, ήμουν απόλυτα ευτυχισμένη στο σπίτι, στον ρόλο της νοικοκυράς και της μαμάς. Μ' αρέσουν τα παιδιά, είναι ό,τι πιο όμορφο έχω κάνει στη ζωή μου, δεν ένιωθα καθόλου καταπιεσμένη. Πόσο μάλλον απ' τη στιγμή που ο σύζυγός μου πάντα με πρόσεχε και με είχε στα όπα όπα. Όταν μεγάλωσαν τα παιδιά, λόγω των αλλαγών που έφερε η οικονομική κρίση, χρειάστηκε να βρω δουλειά και να βοηθάω στα έξοδα.

Με τι ασχολήθηκες;

Έκανα γραμματειακή υποστήριξη σε ιατρείο και ασχολήθηκα με τον χώρο της μόδας. Αλλά δεν ήθελα ποτέ να αφήσω τη σταθερή μου εργασία, γιατί, όταν έχεις υποχρεώσεις, δεν μπορείς να ρισκάρεις.

Γιατί πήγες στο «Survivor»;

Είναι το μόνο παιχνίδι που θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου, γιατί παλιότερα μου είχε γίνει πρόταση και απ' το «Nomads», αλλά είπα «όχι». Αυτό που με έκανε να πω «ναι» στο «Survivor» ήταν τα χρήματα, απ' τα οποία δεν θα κρατούσα για εμένα ούτε ένα ευρώ. Τα δύο τρίτα θα τα έδινα στα παιδιά μου, για τις σπουδές τους, και τα υπόλοιπα ήθελα να τα δωρίσω στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στην «Κιβωτό του Κόσμου».