Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 4: Ανησυχία για την παραμονή του Κοψιδά στο παιχνίδι

Όλοι λένε πως έχει αδυνατίσει πολύ, ενώ οι επιδόσεις του έχουν πέσει

Survivor 4: Ανησυχία για την παραμονή του Κοψιδά στο παιχνίδι
Reality 07.03.2021 07:18
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μεγάλη είναι η ανησυχία για την υγεία του Γιώργου Κοψιδά, και την παραμονή του στο Survivor 4, καθώς ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας έχει αδυνατίσει πάρα πολύ. Ενώ, όπως επίσης έχουμε δει, οι αγωνιστικές του επιδόσεις έχουν πέσει σε σχέση με τις πρώτες εβδομάδες, όπου βγήκε και καλύτερος παίκτης και ήταν εκείνος που δημιούργησε τους Κόκκινους.

Μπορεί όπως είχε πει ο ίδιος στην αρχή του παιχνιδιού να είναι βίγκαν, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν πεινάει το ίδιος με όλους τους υπόλοιπους και ότι αντέχει την πείνα. Μάλιστα, έχει αδυνατίσει πολύ περισσότερο από άλλους συμπαίκτες του ή αντιπάλους του. Ενώ, ούτε η Άννα Μαρία Βέλλη πάει πίσω.

Η ανησυχία λοιπόν είναι μεγάλη και για την παραμονή του στο παιχνίδι, καθώς οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης δεν του αφήσουν άλλα περιθώρια για να χάσει κιλά και να φέρνει συχνά ήττες.

Θα αποχωρήσει ο Γιώργος Κοψιδάς από το Survivor 4;

Survivor 4 Γιώργος Κοψιδάς

Όσο περνάει ο καιρός και οι δυο ομάδες θέλουν δυνατούς παίκτες και αν συνεχίσει ο Γιώργος Κοψιδάς τις ήττες, η ομάδα του σίγουρα θα τον ψηφίσει να αποχωρήσει. Από τους άνδρες, μαζί με τον Τριαντάφυλλο στατιστικά με τους υπόλοιπους θεωρούνται πιο αδύναμοι (Όσον αφορά καθαρά τους άνδρες). Έτσι λοιπόν, αν χάνουν ασυλίες οι Κόκκινοι λογικά δεν θα αργήσουμε να τον δούμε προτεινόμενο.

Από την άλλη, αν συνεχίσει να χάνει κιλά - αφού δεν τρέφονται σωστά - πολύ πιθανό είναι να αποχωρήσει μόνος του, καθώς τα προβλήματα υγείας λόγω των συνθηκών στο νησί του Άγιου Δομίνικου είναι πολλά.

Όσον αφορά το σημερινό αγώνα, μπορεί να μην είναι ασυλίας ωστόσο είναι εξίσου σημαντικός και αυτό γιατί θα δούμε το πρώτο μεγάλο έπαθλο μέχρι σήμερα στον 4ο κύκλος. Δείτε το 7/3 trailer.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Έτσι ήταν πριν και μετά το παιχνίδι η Σοφία Μαργαρίτη

Survivor 4: Φήμες θέλουν τον Σάκη να αποβάλλεται από το παιχνίδι

Share