Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor 4 - Φίλος Μαριαλένας: «Η είσοδος του πρώην της, Σάκη, έγινε επίτηδες»

«Ο Γιώργος,παρακολουθεί απέξω, είναι σίγουρος για την Μαριαλένα. Δεν έχει να φοβηθεί κάτι»

Survivor 4 - Φίλος Μαριαλένας: «Η είσοδος του πρώην της, Σάκη, έγινε επίτηδες»
Reality 07.03.2021 11:55
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ο Ανδρέας Τσαμπούκος, φίλος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για την παίκτρια της Μπλε ομάδας και την είσοδο του Σάκη Κατσούλη στο παιχνίδι, η οποία στην αρχή την τάραξε, δηλώνοντας πως έγινε επίτηδες από την παραγωγή.

Όπως σχολίασε, η Μαριαλένα είναι ένα ηθικό παιδί και σίγουρα προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση λόγω της σχέσης της έξω από το παιχνίδι με τον Γιώργο Λιβανή, ενώ με τον συμπαίκτη της και πρώην σύντροφό της είχαν μια πολύ καλή σχέση.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Ανδρέας Τσαμπούκος και ο ίδιος είναι φίλος με τον τραγουδιστή. «Ναι είμαστε πολλά χρόνια φίλοι και συνεργάτες. Ο Γιώργος, επειδή είναι πολύ καλό παιδί και ηθική, απλά παρακολουθεί απέξω, είναι σίγουρος για την Μαριαλένα. Δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Και δεν μπορεί και να κάνει και πολλά πράγματα».

Survivor: "Σάκης και Μαριαλένα χώρισαν τον Αύγουστο. Ξεκίνησε να βγαίνει με το Λιβάνη τον Οκτώβρη"

Το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή Πρωινό, ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας έφερε στο φως της δημοσιότητας αρκετές αποκαλύψεις για τον χωρισμό της Μαριαλένας και του Σάκη που εδώ και λίγο καιρό συμβιώνουν στον Survivor.

"Σάκης και Μαριαλένα χώρισαν ολοκληρωτικά τον προηγούμενο Αύγουστο. Συγκατοικούσαν στο Περιστέρι, ήταν επεισοδιακός ο χωρισμός μάζεψε τα πράγματά της η κοπέλα και σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι. Άρχισε να βγαίνει τον Οκτώβρη με τον Γιώργο Λιβάνη και πολύ σύντομα προχώρησαν σε σχέση κι από τότε δεν υπήρχε καμία επικοινωνία με τον Σάκη Κατσούλη. Εκείνος προσπάθησε να διατηρήσει κάποια επικοινωνία. Μαθαίνω ότι η μόνη συνάντηση που είχαν ήταν στο προσωπικό γυμναστήριο του Σάκη, έχει φτιάξει έναν ιδιαίτερο χώρο για να πηγαίνει να γυμνάζεται, και πήγε και μάζεψε η Μαριαλένα από εκεί τα τελευταία πράγματα που είχαν απομείνει από την συγκατοίκηση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Λιβάνης: «Είναι περίεργο όλο αυτό με τη Μαριαλένα και τον Σάκη. Τον γνωρίζω, μένουμε όλοι στην ίδια γειτονιά»

"Κάγκελο" η Σκορδά με τον καβγά Σάκη & Τζέιμς στο Survivor 4: «Έχω πάθει σοκ»

Share