Survivor 4: Οργισμένη η Μαριαλένα - «Απορώ πως δεν κατάλαβα πόσο κακοί άνθρωποι είναι!»

Δίχως τέλος η κόντρα τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Οργισμένη η Μαριαλένα - «Απορώ πως δεν κατάλαβα πόσο κακοί άνθρωποι είναι!»

Εκτός εαυτού έχει βγει η Μαριαλένα στο Survivor, μετά τον άγριο καυγά που είχε στο προηγούμενο επεισόδιο με τον Μπάρτζη και τον Τζέιμς.

Παρόλο που οι συγκεκριμένοι παίκτες στην αρχή τα πήγαιναν καλά και ήταν φίλοι, η άφιξη του πρώην της, Σάκη, φαίνεται να έχει αλλάξει τις ισορροπίες του παιχνιδιού.

Μάλιστα, η ίδια φαίνεται να είναι πια αγανακτισμένη με τα δύο παιδιά, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πόσο κακοί άνθρωποι είναι και πόσο απορεί με τον εαυτό της που δεν το είχε καταλάβει νωρίτερα.

Survivor 4 oργισμένη η Μαριαλένα

Survivor 4: Η λέξη του Τζέιμς στην Μαριαλένα που κρυβόταν πίσω από το "μπιπ"

Η ατάκα που "πέταξε" ο Τζέιμς στην Μαριαλένα στον τσακωμό που είχαν στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor 4, έγινε viral, αφού δεν ακούστηκε ποτέ καθώς η παραγωγή έβαλε "μπιπ".

Η λέξη αυτή λοιπόν φαίνεται πως είναι πιο σκληρή από τις λέξεις «κεράτωσες» και «απάτησες», για αυτό και η παραγωγή πήρε την απόφαση να μην ακουστεί στον αέρα του ΣΚΑΙ.

Το περιβόητο "μπιπ" , έχει γίνει viral, ειδικά στο Twitter που είναι φανατικοί του Survivor 4. Πολλοί χρήστες αναρωτιούνται τι μπορεί να είπε ο Τζέιμς που η παραγωγή δεν ήθελε να ακουστεί και εκθέσει την Μαριαλένα.

Survivor 4 Τζέιμς Μαριαλένα

Σύμφωνα με το όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό η λέξη που ακούστηκε ήταν πολύ σκληρή, για αυτό και αποφασίστηκε να μην ακουστεί στον αέρα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Φαίη Σκορδά ακούστηκε κάτι πιο «χοντρό» από τις παραπάνω λέξεις και γι αυτό το λόγο οι ιθύνοντες του ριάλιτι την κάλυψαν ψηφιακά.