Survivor 4 - Κολλητή Σάκη και Μαριαλένας: «Ήξερα ότι ο Λιβάνης είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της»

«Η Μαριαλένα είπε καραγκιόζη τον Σάκη αλλά όταν την έπιασε και μιλήσανε, μαλάκωσε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Κολλητή Σάκη και Μαριαλένας: «Ήξερα ότι ο Λιβάνης είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της»

Το πρωί της Παρασκευής, η κολλητή του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη βρέθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε και αναφέρθηκε στη σχέση που είχαν οι δύο παίκτες του Survivor, εξηγώντας πως ήταν πολύ αγαπημένοι.

Η Τατιάνα είπε πως οι δυο τους έμεναν μαζί και πως είχαν μία φοβερή σχέση, έτσι κανείς δεν κατάλαβε για ποιον λόγο χώρισαν. Μάλιστα αναφέρθηκε και στη σχέση της Μαριαλένας με τον Γιώργο Λιβάνη τονίζοντας πως ο τραγουδιστής ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της.

Οι δηλώσεις της φίλης του Σάκη και της Μαριαλένας από το Survivor

Είμαι φίλη και με τους δύο. Τα παιδιά έμεναν μαζί, ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Όταν αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί με τον φίλο μου, τους καλέσαμε και είδαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και δε θέλαμε να τους ρωτήσουμε αν έχουν χωρίσει.

Ο φίλος μου ήταν μαζί με τον Σάκη σε μία ομάδα. Περίμενα ότι θα μπει ο Σάκης στο παιχνίδι. Έχει ακουστεί ότι λίγο πριν χωρίσουν έκαναν και οι δύο αίτηση. Βέβαια η Μαριαλένα είπε ότι είδε ξαφνικά τον Σάκη στην οντισιόν. Το είχαν κουβεντιάσει ότι θα δηλώσουν.

Survivor Σάκης Μαριαλένα

Δεν ξέρω αν ο Σάκης τα είχε με τη Χριστίνα. Είχα ακούσει ότι κάτι είχε παιχτεί. Και ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι εξαίρετα παιδιά και μάλιστα πολύ πολύ αγαπημένοι. Ήξερα ότι η Μαριαλένα είναι πολύ καλά με τον Λιβάνη και ότι μάλιστα, εκείνος είναι και πολύ ερωτευμένος.

Επειδή ήταν με τον Σάκη πολύ καλά, δεν πίστευα ότι θα τελείωνε το μεταξύ τους. Υπάρχει ένα «πάγωμα» ανάμεσά τους. Όταν είσαι με κάποιον τόσο καιρό μαζί, γνωρίζεις τους γονείς του, πας ίσως για γάμο, δεν μπορείς να τον διαγράψεις τόσο εύκολα.

Τον είπε καραγκιόζη αλλά όταν την έπιασε και μιλήσανε, μαλάκωσε. Η Μαριαλένα ήταν κάθετη πως δε θέλει να τα ξανβρεί με τον Σάκη. Δεν ξέρω τι συνέβη μεταξύ τους, αυτό που είχα ακούσει είναι ότι χώρισαν άσχημα», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Δεν θέλει τον Σάκη, έχει προχωρήσει τη ζωή της»

Η κολλητή φίλη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων εξήγησε πως η παίκτρια των Μπλε έχει προχωρήσει τη ζωή της και πως δε θέλει να τα ξαναβρεί με τον Σάκη τώρα που και οι δύο βρίσκονται στο Survivor.

H ίδια θεώρησε λογική την αντίδραση της Μαριαλένας όταν είδε μπροστά της τον Σάκη στο παιχνίδι και τόνισε πως η κάθε γυναίκα στη θέση της θα έκανε το ίδιο. Μάλιστα, ανέφερε πως ο Σάκης είχε κάτι με τη Χριστίνα, πριν μπει η Μαριαλένα στο Survivor.

"Από την ώρα που μπήκε ο Σάκης άρχισαν πάρα πολλά πράγματα μέσα στο παιχνίδι και λογικό και επόμενο, έτσι. Τρεις μήνες η Μαριαλένα μέσα γνώρισε τα παιδιά γίνανε μια ομάδα όμως είχε αφίξεις περίεργες στο νησί.

Δεν είχαν κάνει μαζί την αίτηση με τον Σάκη. Όταν κάνεις την αίτηση δεν ξέρεις αν θα πας στην ίδια ομάδα με τον άλλο ούτε αν θα σε πάρουν.

Survivor Μαριαλένα Σάκης

Δεν ισχύει ότι η Μαριαλένα θέλει ακόμα τον Σάκη, έχει προχωρήσει την ζωή της, αυτό μπορώ να το πω ,το έχει πει και η ίδια. Η Μαριαλένα δεν μπήκε στο παιχνίδι για την προσωπική της ζωή αλλά για τις αθλητικές της ικανότητες και τις διακρίσεις της στον αθλητισμό.

Ο καθένας από εμάς αν ήταν εκεί δε θα μπορούσε να σκεφτεί λογικά. Το μυαλό θολώνει. Κι εγώ το ίδιο θα έλεγα αν έβλεπα ξαφνικά τον πρώην μου, με την κοπέλα με την οποία τον άφησα πίσω. Η Μαριαλένα έφυγε για το Survivor, έχοντας στο μυαλό της ότι ο Σάκης είναι με τη Χριστίνα.

Όταν βλέπεις ένα οικείο πρόσωπο σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, εννοείται θα έρθεις κοντά του».