Survivor 4 - Ασημίνα: «Η Μαριαλένα περίμενε να μπει στο παιχνίδι είτε ο Σάκης είτε ο Λιβάνης»

«Έχω την εντύπωση ότι ο Σάκης είναι επιθετικός και στις σχέσεις του»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ασημίνα: «Η Μαριαλένα περίμενε να μπει στο παιχνίδι είτε ο Σάκης είτε ο Λιβάνης»

To πρωί του Σαββάτου, η Ασημίνα Ιγγλέζου επικοινώνησε με την εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η Μαριαλένα όταν μπήκε στο Survivor γνώριζε πως υπάρχει περίπτωση να δει ή τον Σάκη ή τον Γιώργο Λιβάνη να μπαίνουν στο παιχνίδι.

Η είσοδος του Σάκη στο ριάλιτι επιβίωσης έφερε σε δύσκολη θέση τη Μαριαλένα, καθώς δεν είδε μόνο τον Σάκη, αλλά και την Χριστίνα Κεφαλά μαζί του. Ο Σάκης συνδέεται ερωτικά και με τα δύο κορίτσια, γεγονός που έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, ειδικά από την ώρα που η Μαριαλένα αποφάσισε να μπει στην υποομάδα του πρώην της, αφήνοντας εκείνη του Τζέιμς.

Όλο αυτό τον καιρό που πέρασε, παράλληλα, με την κοινή συμβίωση των τριών παικτών, ο Γιώργος Λιβάνης έμοιαζε να μην αρέσκεται ιδιαίτερα σε αυτά, που έβλεπε. Στις συνεντεύξεις του δεν έκρυβε την ενόχληση για το γεγονός αυτό, αλλά φαίνεται πως τελικά είχε λόγο, μιας και ο ΣΚΑΪ είναι πιθανό να του έριξε «χυλόπιτα».

Survivor Μαριαλένα Σάκης

Σύμφωνα με όσα υπονόησε η Ασημίνα Ιγγλέζου, η Μαριαλένα είχε μιλήσει στους συμπαίκτες της, τόσο για τον πρώην (Σάκη) όσο και τον νυν (Λιβάνη), προσθέτοντας πως περίμενε να μπει κάποιος από τους δύο στο παιχνίδι.

Είναι βέβαιο, ότι η επιλογή της αυτή… πέτυχε διάνα, αλλά σε κάθε περίπτωση ξενέρωσε τον Γιώργο Λιβάνη, που τον τελευταίο καιρό αποφεύγει να συνδεθεί με οποιοδήποτε τρόπο με τη Μαριαλένα, αναφέροντας μόνο πως της εύχεται τα καλύτερα για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις της Ασημίνας για τη Μαριαλένα, τον Σάκη και τον Λιβάνη στο Survivor

«Η Μαριαλένα είχε μιλήσει με όχι καλά λόγια για τον Σάκη. Είχε πει πως είχαν χωρίσει άσχημα. Σαν γυναίκα θεωρώ ότι αυτός ο άνθρωπος και στη σχέση του θα ήταν επιθετικός. Δε θα μου έκανε εντύπωση αν ο λόγος που χώρισε μία γυναίκα από αυτόν τον άνθρωπο θα ήταν επειδή είναι επιθετικός χαρακτήρας. Μας είχε πει η Μαριαλένα ότι περίμενε ή τον πρώην της που είχαν κάνει μαζί την αίτηση ή το νέο πρόσωπο που είχε κάτι μαζί του, τον γνωστό τον τραγουδιστή».

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Ήξερα ότι ο Λιβάνης είναι πολύ ερωτευμένος με τη Μαριαλένα»

Το πρωί της Παρασκευής, η κολλητή του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη βρέθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε και αναφέρθηκε στη σχέση που είχαν οι δύο παίκτες του Survivor, εξηγώντας πως ήταν πολύ αγαπημένοι.

Η Τατιάνα είπε πως οι δυο τους έμεναν μαζί και πως είχαν μία φοβερή σχέση, έτσι κανείς δεν κατάλαβε για ποιον λόγο χώρισαν. Μάλιστα αναφέρθηκε και στη σχέση της Μαριαλένας με τον Γιώργο Λιβάνη τονίζοντας πως ο τραγουδιστής ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της.

Είμαι φίλη και με τους δύο. Τα παιδιά έμεναν μαζί, ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Όταν αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί με τον φίλο μου, τους καλέσαμε και είδαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και δε θέλαμε να τους ρωτήσουμε αν έχουν χωρίσει.

Ο φίλος μου ήταν μαζί με τον Σάκη σε μία ομάδα. Περίμενα ότι θα μπει ο Σάκης στο παιχνίδι. Έχει ακουστεί ότι λίγο πριν χωρίσουν έκαναν και οι δύο αίτηση. Βέβαια η Μαριαλένα είπε ότι είδε ξαφνικά τον Σάκη στην οντισιόν. Το είχαν κουβεντιάσει ότι θα δηλώσουν.

Survivor Σάκης Μαριαλένα

Δεν ξέρω αν ο Σάκης τα είχε με τη Χριστίνα. Είχα ακούσει ότι κάτι είχε παιχτεί. Και ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι εξαίρετα παιδιά και μάλιστα πολύ πολύ αγαπημένοι. Ήξερα ότι η Μαριαλένα είναι πολύ καλά με τον Λιβάνη και ότι μάλιστα, εκείνος είναι και πολύ ερωτευμένος.

Επειδή ήταν με τον Σάκη πολύ καλά, δεν πίστευα ότι θα τελείωνε το μεταξύ τους. Υπάρχει ένα «πάγωμα» ανάμεσά τους. Όταν είσαι με κάποιον τόσο καιρό μαζί, γνωρίζεις τους γονείς του, πας ίσως για γάμο, δεν μπορείς να τον διαγράψεις τόσο εύκολα.

Τον είπε καραγκιόζη αλλά όταν την έπιασε και μιλήσανε, μαλάκωσε. Η Μαριαλένα ήταν κάθετη πως δε θέλει να τα ξανβρεί με τον Σάκη. Δεν ξέρω τι συνέβη μεταξύ τους, αυτό που είχα ακούσει είναι ότι χώρισαν άσχημα», είπε χαρακτηριστικά.