Survivor 4: Η Ελένη Χαμπέρη γνωρίζεται με την Ελευθερία Ελευθερίου έξω από το παιχνίδι

Μα πόσοι γνωστοί υπάρχουν στον Άγιο Δομίνικο;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η Ελένη Χαμπέρη γνωρίζεται με την Ελευθερία Ελευθερίου έξω από το παιχνίδι

To μεσημέρι του Σαββάτου, οι Roomies έκαναν μία «καυτή» αποκάλυψη για την άγνωστη σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου με την νέα παίκτρια των Κόκκινων, Ελένη Χαμπέρη, πριν μπουν στο Survivor.

Η Ελένη Χαμπέρη ήταν η τελευταία παίκτρια που μπήκε στο παιχνίδι και ενώ αρχικά είχε ακουστεί πως θα τη δούμε να μπαίνει στους Μπλε στη θέση της Μαριπόζα που αποχώρησε οικειοθελώς, τελικά η γυμνάστρια μπήκε στους Κόκκινους.

Οι τρεις παρουσιάστριες του Mega, συζήτησαν για το Survivor και παρατήρησαν ότι κάθε φορά που διαλέγει η Ελευθερία την Ελένη ή το αντίστροφο, κοιτάζονται κάπως. Αυτό γιατί γνωρίζονται!

Ελένη Χαμπέρη Ελευθερία Ελευθερίου

Η αποκάλυψη για τη γνωριμία της Ελένης Χαμπέρη και της Ελευθερίας Ελευθερίου πριν το Survivor 4

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε πως η Ελένη Χαμπέρη δούλευε ως πόρτα στον Νίκο Βέρτη, όταν εμφανιζόταν μαζί του η Ελευθερία Ελευθερίου.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Αυτός είναι ο σύντροφος της Ελένης Χαμπέρη

Η Ελένη Χαμπέρη είναι η τελευταία νέα παίκτρια που μπήκε στο Survivor 4 και ήδη έχει κάνει πολλά βλέμματα να πέσουν πάνω της. Τόσο λόγω της εμφάνισης της, όσο και γιατί πολλοί έλεγαν αρχικά πως είναι... Ανθή Σαλαγκούδη 2. Ωστόσο απέδειξε το αντίθετο και ένα πρόσωπο που έχει αφήσει πίσω το ήξερε από την αρχή. Ο λόγος για τον σύντροφο της.

Η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας πίσω στην Ελλάδα έχει παραπάνω από τρία χρόνια σχέση με τον Πάνο, γνωστό σεφ, ο οποίος είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στον 11ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης.

Στα social media, η Ελένη Χαμπέρη και ο σύντροφος της, έχουν κάνει πολλές κοινές αναρτήσεις, δείχνοντας πόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι είναι.

Μπορεί η παίκτρια να κατέρρευσε από τις πρώτες ημέρες στο παιχνίδι λόγω της δύσκολης διαβίωσης, ωστόσο είναι καλή αγωνιστικά και αυτό το Πάνος το γνωρίζει.

Survivor 4 Ελένη Χαμπέρη προσωπική ζωή

Survivor 4 Ελένη Χαμπέρη σύντροφος