Survivor 4: Οι πέντε παίκτες που είναι stand by για να επιστρέψουν στο παιχνίδι

Κάτια Ταραμπάνκο, Έλενα Λιλιοπούλου και...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Οι πέντε παίκτες που είναι stand by για να επιστρέψουν στο παιχνίδι

Πριν λίγα λεπτά σας αποκαλύψαμε πως η παραγωγή του Survivor εξετάζει την επιστροφή παικτών στον Άγιο Δομίνικο και λίγο μετά σας έχουμε και τη λίστα με τους παίκτες που βρίσκονται stand by.

Ήδη έχουν φύγει από μόνοι τους τέσσερις παίκτες και είναι πάρα πολλοί αν αναλογιστεί κανείς πως πλέον δεν επιτρέπεται να μπουν νέοι παίκτες στο παιχνίδι. Νέοι όμως αφού το ενδεχόμενο να επιστρέψουν παλιοί είναι κάτι αρκετά ορατό.

Με τι σκεπτικό προσέγγισε άτομα η παραγωγή; Σε πρώτη φάση άτομα που αποχώρησαν οικειοθελώς και πλέον θέλουν να επιστρέψουν στο ριάλιτι! Σε αυτό το κομμάτι ανήκουν μόνο η Κάτια Ταραμπάνκο και η Έλενα Λιλιοπούλου, με την δεύτερη να "κόβεται" διότι αποχώρησε από την πρώτη κιόλας μέρα πριν καν δει τα δύσκολα και στην παραγωγή πιστεύουν πως με την πρώτη δυσκολία θα αποχωρήσει ξανά!

Επίσης δεύτερο κριτήριο για την παραγωγή αποτελούν άτομα που πιστεύει ότι αποχώρησαν άδικα, όπως η Ελίζαμπεθ Ελέτσι! Τρίτο και τελευταίο κριτήριο είναι άτομα που δεν πρόλαβαν να δείξουν το παραμικρό! Σ' αυτή την κατηγορία ανήκουν οι... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!