Νάσος Γαλακτερός: "Παρακολουθώ το Survivor για τον Παύλο και θα ήθελα πάρα πολύ να πάω κι εγώ"

"Τον εμπιστεύομαι και τώρα καθόμαστε κάθε βράδυ και κοιτάμε τα μπαλάκια"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νάσος Γαλακτερός:

Ο Παύλος Γαλακτερός έχει κλέψει πολύ θετικές εντυπώσεις και σχόλια με την παρουσία του στο Survivor. Το τηλεοπτικό κοινό, μάλιστα, τον εκθείασε όταν στάθηκε υπέρ στον Τριαντάφυλλο και απέρριψε την έξτρα τροφή που ψαρεύει ο Κόρο.

Ο πατέρας του, Νάσος, παραχώρησε μια συνέντευξη σε γνωστό αθλητικό site και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επιλογή του Παύλου να δοκιμαστεί σε ένα ριάλιτι επιβίωσης.

Η συνέντευξη του Νάσου Γαλακτερού για τον γιο του Παύλο που είναι στο Survivor

"Ο Παύλος τα τελευταία τρία χρόνια έλεγε θέλω να πάω στο Survivor. Ήταν 20 χρονών τότε εγώ του έλεγα δεν υπάρχει πιθανότητα να πάρουν έναν 20χρονο. Πέρασαν τα χρόνια και ήρθε πριν δυο μήνες και μου λέει "α, με πήραν και μου είπαν να στείλω ένα βίντεο, τι λες;" και του λέω δηλαδή άμα σου πω όχι δεν θα στείλει βίντεο;

Μπαίνω στην θέση του και θυμάμαι την δική μου ηλικία, οπότε ότι και να του έλεγα θα έκανε ότι ήθελε αυτός, οπότε του έδωσα τον χώρο μου. Τον εμπιστεύομαι και τώρα καθόμαστε κάθε βράδυ και κοιτάμε τα μπαλάκια. Δεν είμαι καθόλου άκαρδος πατέρας, θέλει σαν τρελός να το περάσει όλο αυτό οπότε ας το περάσει.

Επειδή παρακολουθώ Survivor τώρα, θα ήθελα πάρα πολύ να πάω.

Ποιος είναι ο Νάσος Γαλακτερός

Ο Νάσος Γαλακτερός είναι Έλληνας πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής. Αγωνιζόταν στη θέση του φόργουορντ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αμύντα και γρήγορα επισημάνθηκε ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ. Αποκτήθηκε από την ΑΕΚ, με την οποία έγινε γνωστός και αγαπήθηκε από τους φίλους της ομάδας. Ήταν φιναλίστ Κυπέλλου Ελλάδος το 1992. Η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ το 1993 προκάλεσε διαμαρτυρίες από μερίδα των οπαδών.

Τη σεζόν 1993-1994 αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και κατακτά το Κύπελλο Κόρατς μέσα στην Τεργέστη, σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της ομάδας. Το 1995 κατακτά το Κύπελλο Ελλάδος και πάλι με τον ΠΑΟΚ.

Την επόμενη χρονιά μετακομίζει στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό με τον οποίο κατακτά 2 πρωταθλήματα (1996, 1997), 1 κύπελλο (1997) αλλά και την Ευρωλίγκα το 1997. Αυτά, σε συνδυασμό με τα άλλα 2 τρόπαια που κατέκτησε την ίδια χρονιά τον έκαναν κάτοχο του τριπλ κράουν.

Στη συνέχεια αποκτήθηκε από τον Άρη με τον οποίο και κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος το 1998.

Αξιόλογη ήταν η προσφορά του στην Εθνική Ελλάδας καθώς συμμετείχε σε 73 αγώνες σημειώνοντας 768 πόντους (10,5 μ.ο.). Συμμετείχε στο Μουντομπάσκετ της Αργεντινής το 1990 (6η θέση), στο Ευρωμπάσκετ του 1993 στην Καρλσρούη (4η θέση) και στο Μουντομπάσκετ του Τορόντο το 1994 (4η θέση).

Από τον πρώτο του γάμο έχει αποκτήσει ένα γιο. Ήταν παντρεμένος με την τηλεπαρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά. Ασχολείται με τη μουσική γράφοντας στίχους και συνθέσεις. Το 2011 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Τετράγωνο, το πρώτο του βιβλίο, ένα μυθιστόρημα με τίτλο "Τελευταίος αγώνας". Μια ερωτική ιστορία, με έντονα αυτοβιογραφικά στοιχεία. Σήμερα είναι παντρεμένος για τρίτη φορά με τη δημοσιογράφο Νάνσυ Ζαμπέτογλου.