Survivor 4: Καλεσμένη στο πάρτι της ένωσης και η Σούλα Γκλάμορους

Τους έριξε άκυρο όμως...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Καλεσμένη στο πάρτι της ένωσης και η Σούλα Γκλάμορους

Το πάρτι της ένωσης των ομάδων στο Survivor αναμένεται να το δούμε την Κυριακή 28/3 και ήδη όπως σας γράψαμε έχει προηγηθεί καυγάς μεταξύ παικτών, αφού τα γυρίσματα έχουν πραγματοποιηθεί και το Youweekly.gr έχει πάντα λεπτομέρειες από τα παρασκήνια.

Καλεσμένος για να ψυχαγωγήσει τους παίκτες και το τηλεοπτικό κοινό θα είναι ο Jason Derulo ενώ το βράδυ της Πέμπτης η περσόνα, Σούλα Γκάμορους έκανε γνωστό πως της έγινε, επίσης, πρόταση να παρευρεθεί.

Ποιος ο λόγος που η Σούλα Γκλάμορους έριξε άκυρο στο Survivor

Για την ακρίβεια έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα Q&A και κάποιος follower την ρώτησε αν τελικά θα είναι στην ένωση με εκείνη να απαντά χαρακτηριστικά:

"Λοιπόν κολλητές μου έγινε όντως πρόταση από μεγάλη εταιρεία να πάω αλλά το θεωρώ άδικο να πάω κάπου στο εξωτερικό ενώ όλοι είναι σπίτι τους και για να πάνε μέχρι τον φούρνο στέλνουν μήνυμα. Δεν ήταν ηθικό δηλαδή και γενικά είμαι φουλ ηθικό άτομο."

Σούλα Γκλάμορους Survivor ενωση

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils!

Εξωπραγματικό το ποσό που θα πάρει ο Jason Derulo για να εμφανιστεί στην ένωση

Το πρωί της Πέμπτης, όσο γινόταν η παρέλαση, στον ΑΝΤ1 παρουσιάστηκε ένα ρεπορτάζ, το οποίο αποκάλυπτε την αμοιβή του πασίγνωστου τραγουδιστή.

Ο Αλέξης Μίχας είπε ότι θα πάρει για την παρουσία αυτή 350.000 δολάρια: «Ο Aτζούν, ο Τούρκος παραγωγός, είχε προαναγγείλει ότι θα εμφανιστεί ο διάσημος Αμερικανός τραγουδιστής Jason Derulo. Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, θα πάρει 350 χιλιάδες δολάρια για να τραγουδήσει και στο πάρτι της τουρκικής ένωσης και στο ελληνικό».

Στο άκουσμα αυτό, ο Γιώργος Λιάγκας, έκανε σχόλιο λέγοντας: «Άρα, λοιπόν, 350 χιλιάρικα. Δεν είναι πολλά λεφτά για τον Derulo. Κοψοχρονιά τον έκλεισε! Όταν υπάρχουν Έλληνες τραγουδιστές που χρεώνουν τη συναυλία 70 και 80 χιλιάρικα, ο Derulo παίρνοντας 350 είναι λίγα»…