Γιώργος Λιβάνης: "Δεν θα πήγαινα να τραγουδήσω στην ένωση του Survivor"

Κατερίνα Καινούργιου: "Το δικό μου ρεπορτάζ λέει πως η ιστορία Μαριαλένα και Γιώργου θα τελειώσει γιατί είναι ενοχλημένος"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Λιβάνης:

Μετά τα όσα έγιναν στο πάρτι της ένωσης στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή Ευτυχείτε αφού τα σχολίασε, πρόβαλε απόσπασμα από μια γρήγορη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Λιβάνης, ο νυν σύντροφος της Μαριαλένας, στην κάμερά τους.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιβάνη

Ευγενικός απάντησε σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου λέγοντας χαρακτηριστικά: "Δεν υπήρχε πρόταση για να τραγουδήσω στην ένωση του Survivor, και δεν θα το έκανα κιόλας. Δεν υπάρχει λόγος. Στηρίζω Μαριαλένα."

Αφού προβλήθηκε το βίντεο αυτό επικράτησε μια αναστάτωση σε πάνελ και παρουσιάστρια με την τελευταία να δηλώνει πως γνωρίζει πολύ καλά ότι ο τραγουδιστής είναι ενοχλημένος από τα όσα διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο κι έχει σκοπό κατά την επιστροφή της Μαριαλένας να δώσει ένα τέλος στην ιστορία αυτή.

Απόσπασμα από το πάρτι της ένωσης που δεν είδαμε στην Ελλάδα

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 είδαμε κάτι εντελώς διαφορετικό! Δεν είχαμε αγώνισμα, ούτε έπαθλο φαγητού όπως συνηθίζεται τις Κυριακές αλλά το πάρτι της ένωσης! Οι παίκτες έφαγαν, χόρεψαν τραγούδησαν και γνωρίστηκαν με τους αντίστοιχους Survivors της Τουρκίας αφού όπως σας είχαμε αναφέρει εδώ και πολύ καιρό το πάρτι έγινε συνδυαστικά.

Στην Ελλάδα παρακολουθήσαμε τα αποσπάσματα που μας ενδιέφεραν κι ένα από αυτά ήταν πως σύστησε ο Ατζούν στους Έλληνες παίκτες τους Τούρκους. Είδαμε εκεί και κάτι... γυπαετούς να πετάνε προς τις Τουρκάλες...

Αντίστοιχα, όμως, στην Τουρκία ο Ατζούν σύστησε τους Έλληνες παίκτες κι εννοείται πως έμεινε πολύ στην σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας, δημιουργώντας μια αρκετά μεγάλη αμηχανία στα βλέμματά τους.

Το απόσπασμα που θα δείτε παρακάτω παρουσιάστηκε αποκλειστικά το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Ευτυχείτε και είναι το τι ακριβώς είδαν οι Τούρκοι στις δικές τους τηλεόρασης!