Survivor 4 - Έλενα Κρεμλίδου: «Η Μαριαλένα δεν είχε μιλήσει καλά για τον Σάκη! Δεν ήθελε να μπει»

«Μου είχε μιλήσει για τον Γιώργο Λιβάνη και ήταν ενθουσιασμένη παρόλο που ήταν λίγο καιρό μαζί»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Έλενα Κρεμλίδου: «Η Μαριαλένα δεν είχε μιλήσει καλά για τον Σάκη! Δεν ήθελε να μπει»

Η Έλενα Μαριπόσα Κρεμλίδου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, όπου μίλησε για το Survivor 4 και συγκεκριμένα για τους πρώην συμπαίκτες της, όπως η Μαριαλένα.

Αρχικά, αναφέρθηκε στη ζωή της μετά το παιχνίδι και στους παίκτες με τους οποίους κάνει παρέα.

«Χθες έβλεπα το Survivor με την Σοφία και τον Δημήτρη Μακρόπουλο, με την Σοφία είχαμε τσακωθεί έναν μήνα πριν βγω και με ρωτάγανε σε άλλες συνεντεύξεις με ποιον δεν θα έκανα παρέα και έλεγα με τον Κώστα και την Σοφία επειδή δεν ταιριάζαμε, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Είχε την καλή διάθεση να δει τι άνθρωπος που είμαι τώρα που βγήκε… Αν ήμουν τώρα στο παιχνίδι θα υποστήριζα τον James και τον Νίκο, ο Αλέξης παίζει το θεατράκι του», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την συμπεριφορά της Μαριαλένας μέσα στο παιχνίδι και τον Σάκη Κατσούλη: «Εγώ παίρνω την θέση των αγοριών γιατί η Μαριαλένα έλεγε ότι χώρισε με τον Σάκη με κακό τρόπο, γενικά δεν είχε μιλήσει καλά και της είχα πει ότι σίγουρα θα μπει ο Σάκης, ήθελα να την προετοιμάσω.

Εκείνη δεν ήθελε να μπει ο Σάκης, ήταν πολύ πληγωμένη και είχε πει πολλές συμπεριφορές του που ήταν άσχημες, μου έβγαλε μια πικρία. Μου είχε μιλήσει για τον Γιώργο Λιβάνη και ήταν ενθουσιασμένη παρόλο που ήταν λίγο καιρό μαζί. Ήταν ερωτευμένη και την πείραξε όταν της είπα ότι νιώθω πως θα μπει ο Σάκης», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Survivor 4: Ήρθε σε επικοινωνία η Μαριαλένα με την μαμά της - Τι της είπε για τον Σάκη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, της παίκτριας των μπλε στο Survivor! Το Σαββατοκύριακο σας αποκαλύψαμε το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Μαριαλένα, το οποίο δεν γνώριζε ούτε η ίδια! Εδώ και μέρες η μητέρα της προσπαθούσε να επικοινωνήσει με την ίδια εξαιτίας ενός σοβαρού θέματος υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας της κοπέλας.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες έκαναν λόγο για σοβαρό πρόβλημα που πιθανόν να χρειαστεί εισαγωγή στο νοσοκομείο! Η μητέρα της Μαριαλένας λοιπόν προσπαθούσε για αρκετές συνεχόμενες ημέρες να έχει σε τηλεφωνική επαφή με την κόρη της!

Έπαιρνε και ξαναέπαιρνε τηλέφωνο στην παραγωγή ώστε να την αφήσουν να μιλήσει μαζί της, ωστόσο δεν την άφηναν και της έλεγαν πως η κόρη της έχει υπογράψει συμβόλαιο και πως ο μόνος τρόπος να έρθουν σε επαφή ήταν να στείλουν χαρτί... νοσοκομείου! Απίστευτο.

Με τα πολλά και μετά και τις πιέσεις από την διάσταση που πήρε το θέμα η παραγωγή αποφάσισε από μόνη της να επικοινωνήσει με την μητέρα της Μαριαλένας και να φέρει σε επαφή τις δύο γυναίκες! Στο τηλεφώνημα αυτό, πληροφορίες αναφέρουν, πως δεν μίλησαν μόνο για τον πατέρα της μικρής! Αναφέρθηκαν και στον... Σάκη Κατσούλη με την μητέρα της να της ζητάει να... Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr