Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor 4: Έφτασε Ελλάδα η Άννα Μαρία Βέλλη - Τα πρώτα πλάνα

Ευγενική και χαμογελαστή στους δημοσιογράφους

Survivor 4: Έφτασε Ελλάδα η Άννα Μαρία Βέλλη - Τα πρώτα πλάνα
Reality 31.03.2021 09:48
Από Youweekly Team

Η Άννα Μαρία Βέλλη μια από τις παίκτριες που δίχασε αρκετά το τηλεοπτικό κοινό με την συμμετοχή και τον χαρακτήρα που έδειξε στο Survivor, την προηγούμενη Τετάρτη αποχώρησε από παιχνίδι και το βράδυ της Δευτέρας προσγειώθηκε στην Ελλάδα.

Τα πρώτα πλάνα δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν. Με ευχάριστη αύρα και αρκετά ομιλητική παρ' ότι η παραγωγή τους απαγορεύει να λένε πολλά, συμπεριφέρθηκε πολύ όμορφα στους δημοσιογράφους και τους κάμεραμαν που την περίμεναν στο αεροδρόμιο και το μόνο που είπε είναι ότι θα σας απαντήσω σε όλα αλλά όχι τώρα.

Τα πρώτα πλάνα από την άφιξη της Άννας Μαρίας Βέλλη

"Ο Νίκος δεν είναι υποχείριο κανενός. Του είπα να μην δώσει την Χριστίνα αλλά..."

«Εγώ πίστευα πως ο Νίκος δεν έπρεπε να δώσει τη Χριστίνα ως υποψήφια. Είχα πει να δώσει τον Αλέξη ή τη Μαριαλένα. Ο Αλέξης έχει δύναμη στα παιδιά, δε θα έπεφτα από τα σύννεφα αν μου έλεγαν πως ήταν δική του πρόταση να μην αγωνιστούν. Κάθε φορά που φέρναμε πόντο έβλεπα ξενερωμένα πρόσωπα. Ο Αλέξης θα πει κάτι για να δημιουργήσει ίντριγκα.

Θυμάμαι τον Σάκη να αποκαλεί τον Νίκο ψεύτη και να μην τον κοιτάει στα μάτια. Και ένα λεπτό μετά να παραδέχεται ότι το είπε. Και αυτός και η Μαριαλένα. Το ίδιο έγινε και με το “ξεφτίλες” Άκουσα τον Σάκη να λέει στον Νίκο ότι θα γυρίσει στο χωριό του και θα τον φτύνουν. Δεν ήταν πάλι καταγεγραμμένο. Ίσως είναι μια τακτική των παιδιών να δείχνουν την πραγματική τους συμπεριφορά off camera.

Ο Νίκος μπορεί να μιλήσει. Ότι είναι από χωριό και είναι λίγο πιο αυθόρμητος, δε σημαίνει πως δε μπορεί να βάλει τις προτάσεις σε μια σειρά. Όσες φορές έχω προσπαθήσει να “πατρονάρω” συμπεριφορές του Νίκου, είναι και οι μεγαλύτεροί μας καβγάδες.

Ο Ταβλαδάκης μας είχε πει πως έξω είμαστε οι πιο μισητοί παίκτες. Ήταν μπροστά ο James και ο Νίκος.

Ο Νίκος δεν είναι υποχείριο κανενός. Είναι ο πιο ξεροκέφαλος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου.

Είμαι σίγουρη πως ο Σάκης μετέφερε πληροφορίες στη Μαριαλένα. Δεν ήταν ένας φίλος της Μαριαλένας. Έχουν ζήσει μαζί. Είναι ένας άνθρωπος που ήξερε πως θα την χειριστεί για να τη φέρει με το μέρος της. Η μεταστροφή της Μαριαλένας ήταν η μεγαλύτερη κωλοτούμπα στο παιχνίδι. Η παραμονή της στο παιχνίδι ήταν παραπάνω από τη φιλία μας. Έχουν έρθει πολύ κοντά με τον Σάκη. Τις τελευταίες μέρες κατέληξε να κοιμάται δίπλα στον Σάκη.

Η Ελευθερία και η Χριστίνα γνωρίζονται από έξω. Επηρεάστηκε η Χριστίνα για αυτά που έλεγε για μένα η Ελευθερία. Ο πιο διπρόσωπος είναι ο Αλέξης Παππάς. Θα ήθελα να κερδίσει το Survivor o Νίκος» είπε, μεταξύ άλλων, η Άννα Μαρία Βέλλη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Άλλαξαν ξανά τα στατιστικά των παικτών

Survivor 4: Καυγάδισαν Κόρο και Ασημακόπουλος

Share