Survivor 4 - Άννα Μαρία: "Ο Σάκης μου είχε πει ότι την «πέφτει» στη Μαριαλένα"

"Όταν πρωτομπήκε ο Σάκης εγώ έκανα μια συζήτηση μαζί του και..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Άννα Μαρία:

Το μεσημέρι της Τρίτης η Άννα Μαρία παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Μεταξύ άλλων εννοείται πως αναφέρθηκε και στην πρώην φίλη της, Μαριαλένα.

Οι αποκαλύψεις της Άννας Μαρίας για Μαριαλένα - Σάκη

"Η συμπεριφορά της Μαριαλένας εκτός ότι είναι η μεγαλύτερη πληγή μέσα στο παιχνίδι είναι από συναισθηματικό επίπεδο, είναι και η μεγαλύτερη κωλοτούμπα. Η παραμονή της στο παιχνίδι φαίνεται ότι ήταν πάνω από την φιλία μας. Όταν πρωτομπήκε ο Σάκης εγώ έκανα μια συζήτηση μαζί του και την είχα ρωτήσει της την πέφτεις; και μου είχε πει χιουμοριστικά ναι και είχαμε γελάσει.

Αν θέλουν να είναι ξανά μαζί και είναι όντως ευτυχισμένοι, εγώ τους το εύχομαι μέσα από την ψυχή μου"

«Είχαμε σχέση με την Μαριαλένα 10 χρόνια πριν»

Πολλές είναι οι αποκαλύψεις που γίνονται σε καθημερινή βάση για τα πρόσωπα του Survivor μιας και είναι ένα πρόγραμμα που πουλάει τρελά κι αυτό φαίνεται κι από τα συγκλονιστικά νούμερα τηλεθέασης που κάνει.

Το πρωί της Τετάρτης, λοιπόν, καλεσμένος στην εκπομπή Ευτυχείτε βρέθηκε ο Νίκος Κοσμάς, ο οποίος μίλησε για την σχέση που διατηρούσε στο παρελθόν με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Είχαμε σχέση με την Μαριαλένα 10 χρόνια πριν. Ήμασταν συναθλητές. Ήμουν 17 χρονών και η Μαριαλένα 15, αλλά τώρα πήρε διάσταση. Είναι πολύ καλή κοπέλα. Έχει επηρεαστεί με την είσοδο του Σάκη και αυτό είναι πολύ φυσιολογικό. Δεν μιλάμε με την Μαριαλένα σήμερα, έχουμε χαθεί πολλά χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοσμάς.