Survivor 4: Νικολέτα και Μαριάνθη μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια

«Χαλάρωσε τα μπουτάκια σου!»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Νικολέτα και Μαριάνθη μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια

Σε ένα απίστευτο «ξεκατίνιασμα» προχώρησαν στο Survivor και λίγο πριν από το αγώνισμα επικοινωνίας, στο οποίο σας έχουμε ενημερώσει ποια ομάδα κερδίζει, η Νικολέτα Μαυρίδη και η Μαριάνθη Κάσδαγλη, με τη δεύτερη ειδικά να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση τη στιγμή, που θα αποφασίζονταν τα ματσαρίσματα.

Όλα άρχισαν, μάλλον, όταν η Νικολέτα ζήτησε την Χριστίνα ως αντίπαλο, με την κόκκινη ομάδα να διαλέγει πρώτη. Σε εκείνο το σημείο είναι πιθανό να ειρωνεύτηκε τη σαλονικιώτικη προφορά της Μαριάνθης και το πρόβλημα ομιλίας της μπροστά στις κάμερες, κάτι που την έφερε έξω φρενών.

Η Μαριάνθη ζήτησε με φωνές και κραυγές το λόγο από την Νικολέτα, λέγοντας πως το ποτήρι έχει ξεχειλίσει, ενώ η Νικολέτα από την πλευρά της θεώρησε, ότι το σκηνικό είναι στημένο, προκειμένου να κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου. Η Μαριάνθη, στο τέλος, «ξέσπασε» σε δάκρυα, ενώ οι παίκτες και των δύο ομάδων μπήκαν στη μέση, για να τις χωρίσουν.

Ο καυγάς της Μαριάνθης με την Νικολέτα

Τα στατιστικά των παικτών

Στη πρώτη θέση της κατάταξης των Survivors με ποσοστό νικών βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης ο Σάκης Κατσούλης!

Ο Σάκης Κατσούλης την Τρίτη (30/03) έκανε τρεις νίκες, σε αντίθεση με τον Τζέιμς που έκανε μόνο μια και έτσι τον προσπέρασε και βρίσκεται από σήμερα στη κορυφή της σχετικής λίστας.

Ο Τζέιμς Καφετζής από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και χτες βρισκόταν στη πρώτη θέση και δεν είχε χάσει επαφή ωστόσο πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν για τον ίδιο αφού ο Σάκης μοιάζει ασταμάτητος! Πλέον ο τερματοφύλακας της ομάδας βρίσκεται στο 76.6% σε ποσοστό νικών, ενώ ο Τζέιμς Καφετζής έχει πέσει στο 74.8%! Όσο για την τρίτη θέση, είναι αρκετά πίσω και εκεί βρίσκεται μια γυναίκα και συγκεκριμένα από τη κόκκινη ομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ