Survivor 4: Η απάντηση του πρώην συζύγου της Σοφίας Μαργαρίτη μετά τις δηλώσεις της περί διαζυγίου

«Εγώ έχω κάποιο κύρος και ένα όνομα στα Τρίκαλα. Δε θα πέσω στο επίπεδό της»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η απάντηση του πρώην συζύγου της Σοφίας Μαργαρίτη μετά τις δηλώσεις της περί διαζυγίου

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Σοφία Μαργαρίτη, την Κυριακή βρέθηκε καλεσμένη στο Dot και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο αλλά και το διαζύγιό της με... πολλές λεπτομέρειες.

Η απάντηση του πρώην συζύγου της

Ο Βασίλης Βουτσελάς, σε επικοινωνία που είχε με τη δημοσιογράφο της εκπομπής «Ευτυχείτε», Έλενα Πολυκάρπου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εγώ έχω κάποιο κύρος και ένα όνομα στα Τρίκαλα. Δε θα πέσω στο επίπεδό της. Έχω και τα αγγελούδια μου».

Έξαλλη με την εκπομπή Ευτυχείτε η Σοφία Μαργαρίτη

Πριν από λίγες ώρες με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σοφία Μαργαρίτη, αποφάσισε να ρίξει τα «καρφιά» της προς το Ευτυχείτε για τα σχόλια που έγιναν το πρωί της Δευτέρας για τις δηλώσεις της.

Η εκπομπή Ευτυχείτε έπαιξε ένα απόσπασμα από ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε η Σοφία Μαργαρίτη και στάθηκε σε μία δήλωση που έκανε για τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Η ίδια λίγο μετά το τέλος της εκπομπής, ανέβασε ένα απόσπασμα στο Instagram της και αναφέρθηκε με πολύ αυστηρό τρόπο στην εκπομπή και στη στάση που έδειξε απέναντί της τόσο σήμερα όσο και τον καιρό που βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι.

«Πραγματικά ευφάνταστος τρόπος να ανέβει η τηλεθέαση σε κάποιες εκπομπές. Συνάμα και εντυπωσιακή είναι η προσπάθεια που κάνουν να μιμηθούν παίκτες του παιχνιδιού στις κωλοτούμπες.

Το διάστημα που εγώ δέχτηκα επίθεση η συγκεκριμένη εκπομπή ελαφρά τη καρδία με εξέθεσε στο πανελλήνιο. Σήμερα το ξανακάνει χρησιμοποιώντας μονταρισμένο απόσπασμα συνέντευξης μου. Άκομψη ήταν και η αναφορά στην ιδιότητα μου ως μάνα. Θλίβομαι πραγματικά», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η πρώην παίκτρια του Survivor 4.

Σοφία Μαργαρίτη Καινούργιου