Survivor 4 - Ασημίνα Ιγγλέζου: "Θα ήθελα να είναι νικητής ο Τζέιμς. Είναι πολύ πιο ώριμος από όλους"

"Προτιμώ τον Τριαντάφυλλο που φαίνεται τι κάνει, παρά αυτούς που το κάνουν ύπουλα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Ασημίνα Ιγγλέζου:

Εννοείται πως κάποιοι πρώην παίκτες του Survivor έχουν περάσει από όλες τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης μετά την αποχώρησή τους από το παιχνίδι κι αυτό γιατί... πουλάνε! Η Ασημίνα Ιγγλέζου, το βράδυ της Τετάρτης 6/4, βρέθηκε στο πλατό του The 2night show και μίλησε για όλους και για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Τελευταία φορά που την είδαμε στην τηλεόραση, ήταν πριν λίγες ημέρες όταν μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και "στόλισε" πραγματικά κάποιους συμπαίκτες της.

Η συνέντευξη της Ασημίνας Ιγγλέζου

«Τα παιδιά φεύγουν, η μεγάλη μου κόρη σπουδάζει στην Κρήτη». Έχει παντρευτεί δύο φορές τον ίδιο άντρα, μία στην Ελλάδα και μία στο Λας Βέγκας.

«Τέσσερις μήνες γνωριζόμασταν και ήταν κεραυνοβόλος ο έρωτάς μας. Στις φωτογραφίες του γάμου ήμουν σκυθρωπή ήμουν 4 μηνών έγκυος. Μετά από 10 χρόνια ήταν ιδέα του άντρα μου να ανανεώσουμε τον γάμο μας».

Το 2014 πήρε μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς στην Κίνα και βραβεύτηκε ως το καλύτερο σώμα ανάμεσα σε 45 γυναίκες. «Ήταν σε μεγάλη ηλικία, τότε που έγινε η πρόταση είχα τον χρόνο γιατί τα παιδιά είχαν μεγαλώσει. Από εκεί ξεκίνησε και κάτι άλλο στον χώρο της μόδας, αλλά μου αρέσει να είμαι με τα παιδιά μου και με την άθληση και όταν έχω χρόνο ασχολούμαι με το μόντελινγκ».

Οι τολμηρές φωτογραφίες

Η Ασημίνα μίλησε για τις τολμηρές φωτογραφίες που έχει στο προφίλ της. «Ο σύζυγος μου (δείτε εδώ φωτογραφίες του) δεν είναι παλαιάς κοπής, είναι άνετος με όλα αυτά. Οι φωτογραφίσεις είναι συγκεκριμένες με φωτογράφους που κάνουν editorial στο εξωτερικό και έχω συνεργαστεί κατά καιρούς».

Από το Survivor την πήραν τηλέφωνο κι εκείνη δεν απάντησε αμέσως. «Είμαι μοναχικός άνθρωπος και φοβόμουν όλο αυτό με τον κόσμο. Να ξυπνάς και να κοιμάσαι μαζί».

Το Survivor στην ζωή της

«Στην αρχή είχα πει όχι αλλά μετά μου είχε πει ο σύζυγός μου να το συζητήσω. Είπα ότι είναι μια καλή ευκαιρία και για την οικογένειά μου να πάω. Ζήλεψα με την ένωση. Ήθελα πολύ. Είναι ένα παιχνίδι, πας παίζεις και φεύγεις. Εγώ μάλλον δεν έκανα πράγματα γιατί είχε πέσει η ψυχολογία μου. Δεν μου άρεσε αυτό που ζούσα και δεν προσπάθησα», είπε χαρακτηριστικά.

Για την αλλαγή της ομάδας: «Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα με πειράξει τόσο πολύ. Είχα δεθεί πάρα πολύ και με τον Τζέιμς. Όταν πήγα στην κόκκινη ομάδα με επηρέασε. Προσπαθούσα να το αποβάλω αλλά δεν μπορούσα».

«Θα ήθελα να είναι νικητής ο Τζέιμς. Είναι πολύ πιο ώριμος από όλους, είναι πανέξυπνος. Ήξερε να αναλύει τον στόχο. Δεν ήταν ότι δεν με διάλεξε, ήταν ότι ήταν σειρά του Κοψιδά. Όταν γύρισα με είδα. Μου φάνηκε ότι ήμουν στεναχωρημένη, δεν περνούσα καλά εκεί. Μου αρέσει να γελάω, το χιούμορ αλλά δεν μου αρέσουν οι ύπουλες επιθέσεις. Προτιμώ τον Τριαντάφυλλο που φαίνεται τι κάνει, παρά αυτούς που το κάνουν ύπουλα. Υπήρχαν κάποιοι που υποκρίνονταν. Μου αρέσει η ειλικρίνεια. Αυτό που έκανε ο Κόρομι δεν μου άρεσε που δεν έδωσε φαγητό στον Τριαντάφυλλο», τόνισε η Ασημίνα και αναφέρθηκε στο τι της είπε η οικογένειά της:

«Καταλάβαιναν ότι δεν είμαι καλά. Ήθελαν να καθίσω παραπάνω γιατί περνούσαν καλά στο σπίτι, έκαναν ότι ήθελαν. Ενάμιση μήνα έλειπα από την Ελλάδα. Εκτιμώ τον Παύλο, τον Νίκο Μπάρτζη, τη Μαριαλένα και τον Ηλία. Η Καρολίνα έχει δείξει χαρακτήρα που δεν μου αρέσει. Η Μαριαλένα είναι από την αρχή του παιχνιδιού».

«Η πείνα και η κακουχία βγάζει τον πραγματικό χαρακτήρα. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί φανατίζεται τόσο ο κόσμος με ένα παιχνίδι. Διαβάζω σχόλια πολύ σκληρά», είπε η Ασημίνα και μίλησε για τις αντιδράσεις του κόσμου: «Σκεφτόμουν ότι έχω κάνει τόσα πράγματα στον αθλητισμό και ποτέ δεν ασχολήθηκε κανείς και με την τηλεόραση με έμαθαν όλοι. Έχει μεγάλη δύναμη η τηλεόραση».

Αν της έκαναν πρόταση για τηλεοπτική εκπομπή θα ήθελε μια ταξιδιωτική που να συνδέεται με τον αθλητισμό ή μία βραδινή. «Εγώ λείπω από την ελληνική τηλεόραση», είπε χιουμοριστικά και αποκάλυψε ότι μαγειρεύει στο σπίτι.