Ελίζαμπεθ Ελέτσι για Survivor και Ανθή: «Παρ΄την να μην τη βλέπω. Αυτή είναι ο λόγος που βγήκα έξω»

«Ο Αλέξης Παππάς φέρεται άνανδρα στις γυναίκες, ενώ ο Σάκης...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελίζαμπεθ Ελέτσι για Survivor και Ανθή: «Παρ΄την να μην τη βλέπω. Αυτή είναι ο λόγος που βγήκα έξω»

Μια μέρα μετά την εμφάνιση της Ασημίνας Ιγγλέζου στο The 2night show, απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έκατσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία μίλησε εξίσου για την εμπειρία της στο Survivor.

Η συνέντευξη της Ελίζαμπεθ Ελέτσι

«Όλη η Ελλάδα είδε ότι έφυγα άδικα» είπε με στόμφο στην αρχή.

Περνώντας στα παιδικά της χρόνια αφηγήθηκε το πώς μεγάλωσε σε ένα σπίτι με δύο μαμάδες και πολλά αδέλφια ενώ αποκάλυψε το γιατί βαπτίστηκε σε ηλικία 12 ετών.

«Είναι σοκαριστικό να μεγαλώνεις με δύο μαμάδες, ήταν περίεργο να βλέπω τον μπαμπά μου ανάμεσα στη μαμά μου και τη μητριά μου» ανέφερε ενώ δήλωσε πως δεν διατηρεί καμία σχέση με τη δεύτερη γυναίκα του μπαμπά της διότι δεν τη συμπάθησε ποτέ.

Μίλησε στη συνέχεια για το πώς ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία χάρη στον Σταμάτη Μαλέλη αλλά και για τη στενή σχέση που τη συνδέει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο καθώς οι γονείς τους ήταν οι πρώτοι Νιγηριανοί που ήρθαν στην Ελλάδα και ήταν φίλοι.

Επιστρέφοντας στα του Αγίου Δομίνικου η πρώην παίκτρια του ριάλιτι έπαιξε το γνωστό παιχνίδι με τις φωτογραφίες και πραγματικά ήταν σκέτος «χείμαρρος».

«Ο Αλέξης Παππάς φέρεται άνανδρα στις γυναίκες» ξεκίνησε να λέει και συνέχισε: «Ο Σάκης δεν μου άρεσε που μπήκε με την πρώην του, ας πήγαινε σε άλλο ριάλιτι» ενώ αποκάλυψε πως συμφιλιώθηκε… σχεδόν με τον Περικλή Κονδυλάτο, όταν εκείνος τηλεφώνησε στο πάρτι της ένωσης στη Σοφία, με την οποία και παρακολουθούσαν μαζί το επεισόδιο.

Με τις αερολογίες του Τριαντάφυλλου καταπιάστηκε αμέσως μετά αναφέροντας πως «το παίζει θύμα αλλά έχει υπερβεί το όριο».

Όσο για την Ανθή Σαλαγκούδη; «Παρ΄την να μην τη βλέπω. Αυτή είναι ο λόγος που βγήκα έξω» είπε για την πρώην συμπαίκτριά της δείχνοντας ότι το άχτι της για εκείνη ακόμη δεν έχει «σβήσει».