Survivor 4: "Με τον Σάκη Κατσούλη είχαμε μια... γνωριμία αλλά ήμουν κολλημένη με τον πρώην μου"

Αποκάλυψη από γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4:

Της αποκαλύψεως όσον αφορά την ζωή του Σάκη Κατσούλη! Ο παίκτης του Survivor απασχολεί καθημερινά από τότε που μπήκε στο παιχνίδι και μεταξύ άλλων δεν είναι λίγες οι γυναίκες που έχουν βγει κι έχουν μιλήσει γι' αυτόν.

Μια από αυτές είναι και η Μαρία Καρλάκη που το πρωί της Παρασκευής μίλησε στο Happy day για την... σχέση που είχαν!

Οι δηλώσεις της Μαρίας Καρλάκη για το φλερτ με τον Σάκη Κατσούλη

«Είναι πάρα πολύ επαγγελματίας. Είναι αυστηρός. Μπορεί να σου δώσει και τη ψυχή του, αρκεί να βρεις έναν άλλο τρόπο προσέγγισης. Αν ο Κόρο και ο κάθε Κόρο ήξεραν να τον χειριστούν, θα είχαν άλλα αποτελέσματα. Και να ισχύει η δωροδοκία που είναι το κακό; Έχει στρεσαριστεί ο Τριαντάφυλλος, για αυτό ξεσπάει με κλάματα» είπε αρχικά η Μαρία Καρλάκη.

Όσο για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Με τον Σάκη Κατσούλη είχαμε μια… γνωριμία απλή, πριν τα φτιάξει με τη Μαριαλένα. Ήταν σε μαγαζί που εγώ είχα παρουσιάσει το “Γιαρέμ”. Αλλά έμεινε, γιατί εγώ ήμουν κολλημένη στον πρώην μου. Και μου αρέσει πάρα πολύ που οι δυο τους είναι τόσο ερωτευμένοι. Το θεωρώ πάρα πολύ ρομαντικό».

Ο Ατζούν θέλει να γίνει κουμπάρος στο γάμο Μαριαλένας και Σάκη

Ο Γιώργος Λιάγκας πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή Πρωινό έκανε μια αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, ανάφερε πως ο Ατζούν είναι σίγουρος πως υπάρχει κάτι ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι και πως αν η πρόταση γάμου γίνει μέσα στο παιχνίδι - αφού οι δυο τους το πήγαιναν σοβαρά πριν χωρίσουν - θα γίνει κουμπάρος τους και μάλιστα, θα τους καλύψει και τα έξοδα του γάμου.

«Αν γίνει η πρόταση γάμου μέσα στο παιχνίδι, γιατί αυτή είναι η είδηση, τότε θα αναλάβει όλα τα έξοδα του γάμου», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.