Λευτέρης Πανταζής για Τριαντάφυλλο: «Έκανε μπαγαποντιά που δεν μου άρεσε και ήρθαμε στα λόγια»

«Αυτό που βλέπετε είναι η αλήθεια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λευτέρης Πανταζής για Τριαντάφυλλο: «Έκανε μπαγαποντιά που δεν μου άρεσε και ήρθαμε στα λόγια»

Ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και μετά τα σχόλια της Γερμανού για τον Αλέξη Παππά, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο και στη συμπεριφορά του μέσα στο Survivor 4.

Οι δυο καλλιτέχνες γνωρίζονται από τη δεκαετία του ’90 και όταν είχαν συνεργαστεί είχαν τσακωθεί πολύ άσχημα. Ωστόσο, σε σύντομο χρονικό διάστημα έλυσαν όλες τις διαφορές τους.

«Ένα παιδάκι 20 χρονών και έχοντας μια επιτυχία και ήταν και λίγο… ζωντανούλης, έκανε κάποια μπαγαποντιά που δεν μου άρεσε. Τσακωθήκαμε, ήρθαμε στα λόγια. Τον στεναχώρησα λιγάκι, τον έβαλα στη θέση του. Μετά ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη κι εκεί τελείωσε το θέμα», είπε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής.

«Αυτό που βλέπετε είναι η αλήθεια. Σ’ αγαπάει, μπορεί να τσατιστεί και να σε προσβάλει ή μόλις δει ότι έρχεται καμιά κάμερα να γίνει γλυκούλης», ολοκλήρωσε.

Λευτέρης Πανταζής για Τριαντάφυλλος τσακωμός

Ο Τριαντάφυλλος έκλεψε φαγητό! Ο λόγος που δεν τον τάιζε ο Κόρο

Σας έχω πει εκατό χιλιάδες φορές πως το Youweekly.gr είναι πάντα πρώτο, αλλά ειδικά σε ότι αφορά το Survivor δεν του ξεφεύγει τίποτα! Όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς σε εμάς έχουν επιβεβαιωθεί και με το παραπάνω, να μην κάνω καν λόγο για τα καθημερινά και έγκυρα spoils που σας δίνουμε ανελλιπώς!

Οι πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο μας έρχονται τις περισσότερες φορές με ταχύτητα φωτός ενώ κάποιες άλλες όχι τόσο γρήγορα αλλά το θέμα είναι ότι τελικά τα μαθαίνουμε όλα!

Εδώ και αρκετό καιρό το τηλεοπτικό κοινό έχει ταχθεί κατά του Γιώργο Κόρομι, ενός παίκτη που στην αρχή είχε συνεπάρει τους τηλεθεατές τόσο με τις αγωνιστικές του ικανότητες όσο και με τον χαρακτήρα του! Εν μια νυκτί, όμως, αυτό άλλαξε γιατί είδαμε μπροστά στις κάμερες να επιτίθεται λεκτικά στον Τριαντάφυλλο, χωρίς να ξέρει κανείς τον λόγο! Εμείς, όμως, αυτό τον λόγο τον μάθαμε κι έχουμε να σας πούμε πως... δεν είναι τόσο αθώος όσο θέλει να δείχνει ο Τριαντάφυλλος.

Survivor- Κόρο Τριαντάφυλλος Ασημακόπουλος

Αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που ήρθαν πριν από λίγο, αναφέρουν πως πριν από αρκετό καιρό Τριαντάφυλλος, Κόρο και Ασημακόπουλος έκλεψαν φαγητό γιατί δεν άντεχαν άλλο αυτή την πείνα! Όταν τους έπιασαν, επειδή το περιστατικό αυτό δεν είχε καταγραφεί στις κάμερες κι αυτό το γνώριζαν οι παίκτες γιατί όλοι ξέρουν που υπάρχουν και που όχι κάμερες, ο Ντάφυ αποφάσισε να βγάλει την ουρά του απ' έξω και είπε πως δεν γνωρίζει τίποτα γι' αυτό και πως έτσι και τον κατηγορήσουν θα τα αρνηθεί όλα!

Για να τους γλυκάνει, μάλιστα, τους είπε πως να δεν πουν τίποτα θα τους δώσει έκαστος 2.000 ευρώ όταν βγουν από το παιχνίδι!

Ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος έγιναν έξαλλοι αλλά μετά από σκέψη αποφάσισαν πως δεν θέλουν να τον εκθέσουν τόσο γιατί σεβάστηκαν το παιδί του που παρακολουθεί το ριάλιτι! Με τις ημέρες να περνούν, όμως άρχισαν να συνειδητοποιούν πως ο Ντάφυ ξεπερνούσε τα όρια σε πράγματα που δεν βλέπαμε εμείς οι απλοί τηλεθεατές - γιατί μην ξεχνάτε εμείς βλέπουμε μόνο 3 ώρες από τις 24 που έχει η ημέρα - κι έτσι αποφάσισε να τον βγάλει υποψήφιο προς αποχώρηση!

Ο Τριαντάφυλλος που το κατάλαβε, γιατί χαζός δεν είναι, τον έπιασε και του έταξε 2.000 ευρώ, όπως έκανε και στον Ασημακόπουλο που ήταν μπροστά σε όλο το σκηνικό! Αυτό εξόργισε ακόμα περισσότερο τους παίκτες και γι' αυτό είχαν αυτή την συμπεριφορά απέναντί του και δεν του έδιναν να φάει!

Τώρα που ξέρετε όλη την ιστορία, ίσως μπορέσετε να σκεφτείτε πιο λογικά λέω εγώ...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!