Survivor 4 - Ξάδερφος Τριαντάφυλλου: «Έχω επικοινωνία με την αδερφή του Τζέιμς, είναι έξυπνη κοπέλα»

«Ο ένας δίνει κουράγιο και παρηγοριά στον άλλον»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ξάδερφος Τριαντάφυλλου: «Έχω επικοινωνία με την αδερφή του Τζέιμς, είναι έξυπνη κοπέλα»

Ο ξάδερφος του Τριαντάφυλλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Έλα χαμογέλα και αποκάλυψε πως έχει επικοινωνία με την αδερφή του Τζέιμς, με την οποία δίνει κουράγιο ο ένας στον άλλον, λόγω των αρνητικών σχολίων που λαμβάνουν οι δυο παίκτες του Survivor 4.

«Ο Τριαντάφυλλος είναι όπως ακριβώς τον βλέπετε τώρα. Αυτό που πιστεύω, είναι πως μέσα του έχει κάτι το οποίο τον κρατάει στο παιχνίδι. Είναι ένας νέος πατέρας και επειδή έχει βιώσει ένα ατύχημα μικρός, με τον δικό του πατέρα, πολύ πιθανόν να τον κρατάει πίσω αυτό», είχε αρχικά o Σταμάτης Σεντονάς.

Η επικοινωνία του ξαδέρφου του Τριαντάφυλλου με την αδερφή του Τζέιμς

«Έχω επικοινωνία με την αδερφή του James, είναι μία έξυπνη κοπέλα και πραγματικά, ο ένας δίνει κουράγιο και παρηγοριά στον άλλον. Στεναχωριόμαστε όταν συγκρούονται μέσα στο παιχνίδι. Από την άλλη λέμε πως είναι απλά ένα παιχνίδι και πως όταν βγουν έξω, οι δυο τους θα κάνουν σίγουρα παρέα», αποκάλυψε.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Έξαλλη η αδερφή του Τζέιμς με τον Παππά στο Survivor 4

"Καρκίνωμα" αποκάλεσε ο Αλέξης Παππάς την Άννα Μαρία Βέλλη μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4 και συγκεκριμένα πριν το party της ένωσης. Η αδερφή τους Τζέιμς Καφετζή μάλιστα, με τον εν λόγω χαρακτηρισμό έγινε έξαλλη και θέλησε να πάρει θέση.

Η Άμι Γιάμι όπως είναι γνωστή στο Youtube, έφερε πολλές αντιδράσεις λόγω μερικών συμπεριφορών της μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο φανατικοί του ριάλιτι το έφτασαν στα άκρα μιλώντας χυδαία προς το πρόσωπο της.

Η ομάδα του Πρωινού που σχολίασε το γεγονός με τον Αλέξη Παππά, έγιναν και εκείνοι έξαλλοι καθώς όπως δήλωσαν είναι ανεπίτρεπτο να γίνονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί.

Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση της αδερφής του Τζέιμς Καφετζή, που πολύ σωστά μίλησε σε κείμενο που δημοσίευσε στο Instagram.