Survivor 4: Boύρκωσε η Σοφία Μαργαρίτη - «Έχω ζήσει πολλών ειδών βία που είχε διάρκεια 4 χρόνια»

«Η απόφαση του χωρισμού ήταν δύσκολη αλλά έπρεπε να σκεφτώ τι είναι καλύτερο για τα παιδιά μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Boύρκωσε η Σοφία Μαργαρίτη - «Έχω ζήσει πολλών ειδών βία που είχε διάρκεια 4 χρόνια»

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε η Σοφία Μαργαρίτη, η οποία μίλησε για το Survivor 4 και την προσωπική της. Μάλιστα, κάνοντας αναφορά στο διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο απέκτησε και τις δυο κόρες της, βούρκωσε στον αέρα της εκπομπής.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης άνοιξε την καρδιά της και εξομολογήθηκε πως στεναχωρήθηκε για τη δημοσιότητα που πήρε η προσωπική της ζωή όσο βρισκόταν στο παιχνίδι. Να θυμηθούμε πως ο πρώην άνδρας της είχε μιλήσει στην εκπομπή Ευτυχείτε για το χωρισμό τους, λέγοντας πως έχει χάσει την επιμέλεια.

«Απογοητεύτηκα γιατί δεν περίμενα να πάρει τέτοια έκταση. Καταλαβαίνω όμως για ποιο λόγο έγινε και που αποσκοπούσε όλο αυτό. Προσπάθησα να προστατεύσω τα παιδιά μου από την προβολή που πήρα λόγω της συμμετοχής μου στο παιχνίδι και νομίζω ότι ως ένα βαθμό τα έκανα καλά.

Κάποια πράγματα όμως δεν μπορούσα να τα ελέγξω όσο ήμουν στον Άγιο Δομίνικο και δεν είχα και τη δυνατότητα να απαντήσω σε αυτά. Στενοχωρήθηκα γιατί αναφέρθηκαν τα ονόματά τους και δεν μπορούσα να κάνω κάτι γι’ αυτό. Δεν μετάνιωσα που μπήκα στο παιχνίδι. Πάω ξανά, δηλαδή, χθες. Για μένα δεν ήταν δύσκολα εκεί.

Εγώ θεωρώ ότι όπως μπήκα στο παιχνίδι έτσι βγήκα. Δεν έκανα προσπάθεια για να αλλάξω κάτι επάνω μου και να καταπιεστώ γιατί γενικότερα είμαι προσεχτική και με ενδιαφέρει να μείνω ακέραιη επειδή το παιχνίδι το έβλεπαν τα παιδιά μου», είπε αρχικά.

Η εξομολόγηση της Σοφίας Μαργαρίτη από το Survivor 4 για την βία που βίωσε

«Μεγαλώνω δύο παιδιά μόνη μου με πολλές δυσκολίες αλλά θεωρώ ότι αυτή τη ευκαιρία έπρεπε να την εκμεταλλευτώ. Ο λόγος ήταν καθαρά οικονομικός. Υπήρχαν μόνο οικονομικά θέματα. Η απόφαση του χωρισμού ήταν δύσκολη γιατί δεν υπήρχε ένα οικονομικό υπόβαθρο να με στηρίξει.

Έφυγα και ήμουν άνεργη. Δεν είχα τους γονείς μου να με στηρίξουν. Έπρεπε να φροντίσω και γι’ αυτούς και για τα παιδιά μου και για εμένα γι’ αυτό και έφτασα σε ένα σημείο να κάνω δύο δουλειές. Ήταν δύσκολο γιατί έπρεπε να σκεφτώ τι είναι καλύτερο για τα παιδιά μου.

Έκανα μία προβολή στο μέλλον και είδα ότι αν παραμείνω σε αυτό το τοξικό περιβάλλον δεν θα είμαι καλά. Θα είχα πάρα πολλά νεύρα, θα ξεσπούσα στα παιδιά, γιατί το περνάνε όλες οι γυναίκες που βιώνουν άσχημες καταστάσεις ή και βία.

Έχω ζήσει πολλών ειδών βία. Αυτή η συμπεριφορά είχε διάρκεια, ήταν 4 χρόνια. Αλλά επειδή τα παιδιά ήταν μωρά ήμουν προσηλωμένη σε αυτά και ξεχνούσα τον εαυτό μου. Τον άφησα στην άκρη για χάρη των παιδιών και ας περνούσα ότι περνούσα».

«Με εξέθεσε στο πανελλήνιο»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σοφία Μαργαρίτη, αποφάσισε να ρίξει τα «καρφιά» της προς το Ευτυχείτε για τα σχόλια που έγιναν το πρωί της Δευτέρας για τις δηλώσεις της.

Η εκπομπή Ευτυχείτε έπαιξε ένα απόσπασμα από ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε η Σοφία Μαργαρίτη και στάθηκε σε μία δήλωση που έκανε για τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Η ίδια λίγο μετά το τέλος της εκπομπής, ανέβασε ένα απόσπασμα στο Instagram της και αναφέρθηκε με πολύ αυστηρό τρόπο στην εκπομπή και στη στάση που έδειξε απέναντί της τόσο σήμερα όσο και τον καιρό που βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι.

«Πραγματικά ευφάνταστος τρόπος να ανέβει η τηλεθέαση σε κάποιες εκπομπές. Συνάμα και εντυπωσιακή είναι η προσπάθεια που κάνουν να μιμηθούν παίκτες του παιχνιδιού στις κωλοτούμπες.

Το διάστημα που εγώ δέχτηκα επίθεση η συγκεκριμένη εκπομπή ελαφρά τη καρδία με εξέθεσε στο πανελλήνιο. Σήμερα το ξανακάνει χρησιμοποιώντας μονταρισμένο απόσπασμα συνέντευξης μου. Άκομψη ήταν και η αναφορά στην ιδιότητα μου ως μάνα. Θλίβομαι πραγματικά», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η πρώην παίκτρια του Survivor 4.

Σοφία Μαργαρίτη Καινούργιου