Survivor 4 - αποκλειστικό: Η Μαριάνθη Κασδαγλή καταγγέλλει δημόσια τον Κόρο

Το περιστατικό που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - αποκλειστικό: Η Μαριάνθη Κασδαγλή καταγγέλλει δημόσια τον Κόρο

Βγήκε αλώβητη από τις φορτούνες του «Survivor», μαθημένη στις άγριες θάλασσες της ζωής πριν καν ενηλικιωθεί. “Βίρα τις άγκυρες” με την υποπλοίαρχο του Εμπορικού Ναυτικού Μαριάνθη Κάσδαγλη, που μας πηγαίνει σε ένα υπερατλαντικό ταξίδι στην Καραϊβική, μας περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν ακόμα μπαρκάρει και το λιμάνι που ονειρεύεται αγκαλιά με την οικογένεια που θέλει να δημιουργήσει.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν θα μπορούσε να είναι μοντέλο. Όπως αποκαλύπτει, έχει υπάρξει σε αυτό τον χώρο, αλλά αναγνώρισε γρήγορα τα σκοτεινά του σημεία. Αντί να κάνει εκπτώσεις στην αξιοπρέπειά της, προτίμησε να βάλει πλώρη για τις θάλασσες που την καλούσαν από μικρή. Και εκείνη απάντησε...

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Μαριάνθης για το Survivor

Μαριάνθη Survivor περιοδικό you

Ποιος παίχτης σε στενοχώρησε περισσότερο;

Αδιαφορούσα, ενώ υπήρχαν συμπαίκτες μου που «τρώγονταν» μ' εμένα. Ο Γιώργος Κόρομι ήταν έτσι μαζί μου από την πρώτη στιγμή, επειδή βούτηξα με το ψαροντούφεκο, έπιασα έναν αστακό που τον μοιράστηκα με όλα τα παιδιά, και η πρώτη του κίνηση ήταν να μου ζητήσει να του το επιστρέψω. Από τη μία το καταλαβαίνω, ήθελε να αισθάνεται ότι συνεισφέρει στην ομάδα, αλλά δεν μπορεί να λειτουργεί έτσι. Στην αρχή δεν ήθελε να πηγαίνει ούτε ο Κώστας για ψάρεμα, αλλά στην πορεία τα βρήκαν. Γενικά είχε μια ένταση απέναντί μου χωρίς να του έχω κάνει κάτι.

Έφτασες κάποια στιγμή στα όριά σου;

Τα ξεπέρασα και παρόλα αυτά είχα να δώσω κι άλλο. Όμως ποτέ δεν σκέφτηκα να αποχωρήσω, όπως άκουγα συμπαίκτες μου να λένε. Γενικά θεωρώ πως ο Κόρο έψαχνε αφορμές για καβγά, δημιουργούσε καταστάσεις με την Καρολίνα και τους ακολουθούσαν πολλές φορές οι υπόλοιποι. Όπως για παράδειγμα, όταν μου είχε γίνει η επίθεση από την υπόλοιπη ομάδα, με αφορμή το ψάρι που έδωσα στον Τριαντάφυλλο. Και σ' εμένα δεν είχε δώσει φαγητό την προηγούμενη μέρα, αλλά δεν είπα κάτι γιατί δεν μου το επιτρέπει ο εγωισμός μου. Στην τελική θεωρούσα ότι εφόσον ψαρεύει, μοιράζεται το φαγητό με όποιον θέλει. Δεν επέτρεπα, όμως, να μου επιβάλλουν πράγματα στα οποία έχω προσωπική βούληση. Και μάλιστα με τον τρόπο που γινόταν.

Ήταν απάνθρωπη η κίνηση των υπόλοιπων συμπαικτών σου να μη δίνουν φαγητό στον Τριαντάφυλλο;

Φυσικά, αφού κοντεύαμε να φάμε τα χώματα... Και ο Κώστας είχε διαφορετική άποψη, αλλά ακολούθησε προσωρινά τον Κόρο. Κανένας δεν πρόσφερε φαγητό στον Τριαντάφυλλο, κι εγώ που το έκανα, την πλήρωσα, ενώ δεν όφειλα να τους δώσω αναφορά.

Δείτε εδώ backstage βίντεο από την συνέντευξή της!

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί