Survivor 4: Η νέα ανάρτηση του Νάσου Γαλακτερού μετά την αποχώρηση του Παύλου

Βρήκε τον επόμενο... αντίπαλο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η νέα ανάρτηση του Νάσου Γαλακτερού μετά την αποχώρηση του Παύλου

Ο Παύλος Γαλακτερός ήταν ο παίκτης που αποχώρησε στο τελευταίο συμβούλιο του Survivor 4 και από την πρώτη κιόλας στιγμή, ο αγαπημένος του πατέρας, Νάσος έχει γεμίσει το Instagram του με φωτογραφίες και μηνύματα για τον γιο του.

Ο Νάσος Γαλακτερός, καθ' όλη τη διάρκεια της συμμετοχής του γιου του στο παιχνίδι, έκανε πολύ συχνά αναρτήσεις ενώ από τη μεριά της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είχε αποκαλύψει πως σύσσωμη η οικογένεια παρακολουθεί τον Παύλο και ειδικά η μικρή του αδερφή, η Σόφη.

Έτσι λοιπόν, ο Νάσος Γαλακτερός, περιμένοντας τον γιο του να επιστρέψει στην Ελλάδα, έφτιαξε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται σαν να είναι η Σόφη, η επόμενη αντίπαλος που θα αντιμετωπίσει ο Παύλος στον στίβο μάχης. Εννοείται πως τα likes και τα σχόλια, έπεσαν για ακόμα μία φορά βροχή!

Η ανάρτηση του Νάσου Γαλακτερού για τον Παύλο και το Survivor 4

«Ο μεγάλος αγώνας τώρα αρχίζει!!! #prouddad #myprincess #myson», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νάσος Γαλακτερός στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Πόσα λεφτά κέρδισε ο Παύλος Γαλακτερός

Στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor 4 παρακολουθήσαμε - μεταξύ άλλων - τον Παύλο Γαλακτερό να αποχαιρετά τους συμπαίκτες του και να αποχωρεί από το συμβούλιο και από το νησί, όπως ακριβώς σας είχαμε πει από πολύ νωρίς μέσα από το καθιερωμένο μας spoil εδώ στο Youweekly.gr.

Τον φάγανε τα κυκλώματα; Ακούστηκε η φωνή του από το πουθενά εκεί που δεν έπρεπε και περισσότερο από ότι έπρεπε; Γνώμες είναι αυτές, ποιοι είμαστε εμείς για να κρίνουμε; Ωστόσο ένα είναι το αποτέλεσμα. Ο γιος του Νάσου Γαλακτερού που με την είσοδό του στο παιχνίδι - γύρω στον Φλεβάρη - κέρδισε τις εντυπώσεις, αποχώρησε τελικά λίγο πριν γίνει ατομικό.

Η αλήθεια είναι πως η ψηφοφορία αυτή ήταν το μεγαλύτερο ντέρμπι μέχρι στιγμής στο παιχνίδι. Και οι τρεις παίκτες είχαν μικρή διαφορά σε ψήφους που αυτό σημαίνει πως το κοινό ήταν αρκετά διχασμένο, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα, θα επανέλθουμε στην συνέχεια με αναλυτικό άρθρο για τα ποσοστά.

Survivor 4 Παύλος Γαλακτερός

Ο 22χρονος Νάσος Γαλακτερός σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει στην Ελλάδα και η αλήθεια είναι πως τον περιμένουμε πως και πως γιατί σίγουρα έχει πολλά να μας πει, ωστόσο, θα γυρίσει και κατά... κάποιες χιλιάδες πλουσιότερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr η συμφωνία που είχε κάνει με τον Ατζούν ήταν 1.000 ευρώ ανά εβδομάδα. Η παραμονή του στο παιχνίδι ήταν για 10 εβδομάδες, άρα τα λεφτά που συγκέντρωσε ήταν 10.000 ευρώ. Δεν το λες και άσχημα...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils