Survivor 4: Ξεκίνησε την... διατροφή ο Γαλακτερός μετά την αποχώρηση του

Η ανάρτηση στο Instagram που έκανε να,.. τρέξουν σάλια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Ξεκίνησε την... διατροφή ο Γαλακτερός μετά την αποχώρηση του

Ο Παύλος Γαλακτερός λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο, αφού αποχώρησε από το Survivor 4, επέστρεψε και στην καθημερινότητα του. Μάλιστα, όπως όλοι οι παίκτες που έχουν φύγει από το παιχνίδι, το έριξε και στην διατροφή, όχι βέβαια την... υγιεινή.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο πρώην παίκτης της Μπλε ομάδας, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους το γεύμα που απόλαυσε.

Συγκεκριμένα, θέλει να πάρει όλα τα κιλά που έφαγε και για αυτό "καταβρόχθισε" ένα μπέργκερ με πατάτες!

Survivor 4 Παύλος Γαλακτερός ανάρτηση Instagram

Οι πρώτες δηλώσεις του Παύλου Γαλακτερού μετά το Survivor 4

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Με τον Τριαντάφυλλο νευρίασα γιατί τον ζούσα όλο το 24ωρο και θα περιμένω να ρωτήσω τον πατέρα μου που τον είχε δει δυο φορές στη ζωή του; είπε για τον πατέρα μου. Όταν ο Τριαντάφυλλος ήταν υποψήφιος με τον Αλέξη μας ρώτησε αν θα στεναχωρηθούμε αν φύγει και του είπα ότι θα στενοχωρηθώ και δε θα χαρώ. Δεν του ζήτησα συγγνώμη για τη λέξη ανθρωποφαγία. Ίσως να ήταν βαριά αυτή η λέξη. Με τον Αλέξη δεν ήθελα να μιλάω, γιατί είχε πολύ καλό λόγο και φοβόμουν ότι θα με κατευθύνει αλλού. Μια μέρα μας μιλούσε ο Αλέξης για τον Τζέιμς και τον Νίκο και ενώ είχα μια άλλη άποψη, άρχισα να σκέφτομαι κάτι άλλο. Και είπα, “ηρέμησε”. Αυτό κάνει.

Με το που έφυγε ο Αλέξης ο Τριαντάφυλλος ήταν άλλος άνθρωπος. Σαν να ήταν φωτεινός. Σαν να είπε πως έφυγε η αρρώστια από πάνω του. Ίσως είναι δύο διαφορετικές εκδοχές του Τριαντάφυλλου.

Ο Σάκης είναι ένα παιδί που ό,τι θέλει, θα στο πει. Δε θα κάτσει να ασχοληθεί με την παρακαταθήκη του Παππά. Είδα τεράστια διαφορά με την είσοδο του Σάκη. Την έκανε την κ@λοτούμπα, όταν έφυγε από την τριάδα. Τους συμπαθώ και τους δυο, αλλά σίγουρα της μετέφερε πληροφορίες ο Σάκης. Και εμένα αν έμπαινε η πρώην μου, σίγουρα θα μου έλεγε. Μαζί σαν σχέση δεν είναι. Εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Εμένα η Μαριαλένα μου έχει πει πως ο Σάκης την έχει ξεκλειδώσει αγωνιστικά. Υπήρχε τρελή χημεία. Ο Σάκης σίγουρα έχει συναισθήματα. Για τη Μαριαλένα δε ξέρω. Μου είπε πως έχει μια σχέση έξω και θέλει όταν θα βγει, να δει αν υπάρχει. Εγώ της είχα πει, πως αν τα έβλεπα αυτά δε θα περίμενα. Μου είπε “εντάξει τι να κάνω. Εγώ θα βγω έξω και θα του μιλήσω”.

Το μοναδικό μήνυμα που μου ζητήθηκε να παραδώσω, ήταν ένα κολιέ που έφτιαξε ο Ηλίας και μου έδωσε για την κοπέλα του.

Από την πρώτη μέρα που έχω μπει στο παιχνίδι ψάχνω τη Νεκταρία. Η Νεκταρία πουθενά. Είναι πολύ χαμηλών τόμων. Δεν έχει ούτε social media. Πριν φύγω μου είχε πει ότι δεν νιώθει άνετα να μου στείλει κάτι και ότι δε θα σημαίνει κάτι αν δε μου στείλει. Η Νικολέτα μέσα στο παιχνίδι ήταν πραγματικά η αδερφή μου και έξω θα γίνει κολλητή με τη Νεκταρία. Η Καρολίνα πολλές φορές γίνεται οξύθυμη.

Τριάδα προβλέπω τον Τριαντάφυλλο τον Ηλία και τον Νίκο» είπε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Γαλακτερός.