Survivor 4 - Κώστας Παπαδόπουλος: «Για νικητή θα ψήφιζα τον Κόρο»

«Για νικητή όμως βλέπω τον Ηλία»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Κώστας Παπαδόπουλος: «Για νικητή θα ψήφιζα τον Κόρο»

Στην κάμερα του Έλα Χαμογέλα μίλησε ο Κώστας Παπαδόπουλος, σχολιάζοντας την οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor 4. Ο ζαχαροπλάστης αποκάλυψε πως στεναχωρήθηκε με την συγκεκριμένη απόφαση.

«Δεν το πίστεψα πως αποφάσισε ο Τζέιμς να αποχωρήσει και δεν το πίστευα μέχρι εκείνη τη στιγμή που τον είδα να φεύγει. Αυτός ο άνθρωπος έχει περάσει πάρα πολλά μέσα, ήλπιζα ότι θα πήγαινε μέχρι πάρα πολύ μακριά. Στεναχωρήθηκα γιατί είναι ένα κομμάτι πολύ σημαντικό στο παζλ του Survivor», ανέφερε.

Το σχόλιο του Παπαδόπουλου για τον Κόρο και την παράταση του Survivor 4

Όσον για το γεγονός πως το παιχνίδι παίρνει παράσταση, είπε: «Έβλεπα συνεχώς να μπαίνουν νέοι παίκτες στο Survivor και πίστευα ότι θα έπαιρνε παράταση. Πόσο, όμως, δεν ξέραμε» πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του Survivor. «Δεν υπήρχαν ενδείξεις για την απόφαση του Τζέιμς να αποχωρήσει από το Survivor».

Ενώ, μεταξύ άλλων είπε πως για νικητή του παιχνιδιού θα ψήφισε τον φίλο του, Γιώργο Κόρομι.

«Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν είναι αληθινός»

Όπως φαίνεται ο Κώστας Παπαδόπουλος περίμενε να αποχωρήσει από το Survivor 4 για να κράξει τον Γιώργο Ασημακόπουλο, με τον οποίο πριν από μερικές εβδομάδες ήταν καλοί φίλοι και στην ίδια υποομάδα.

Μπορεί όσον ήταν μέσα στο ριάλιτι να μην είχε πει κακιά κουβέντα για τον παίκτη, ωστόσο, στην εκπομπή Love It που βρέθηκε καλεσμένος τον είπε ψεύτικο. Μάλιστα, είδε στο αέρα και την συνέντευξη του Τζέιμς Καφετζή.

«Με τρώει ο κω…ς μου να στο πω. Ποιος δεν είναι αληθινός στο Survivor; Θες να σου πω; Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν είναι αληθινός», είπε και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Στη συνέχει μάλιστα, εξήγησε γιατί υποστηρίζει αυτή την άποψη: «Θυμήσου με εμένα που ήμασταν κολλητοί, υποομάδα, χώρισα. Τι είπε για μένα; Τα είπε όλα για μένα. Ο Κόρομι, γιατί δεν είναι πάλι φίλοι μαζί; Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι πάλι μαζί. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος εκεί πέρα έχει κουραστεί πάρα πολύ και όπως είπα και ο Νίκος τη γυρίζει τη μπιφτέκα».