Survivor 4: Έγιναν viral με το νέο τους βίντεο Τζέιμς - Μπάρτζης - Άννα Μαρία

Τρολάρουν ξανά τον Αλέξη Παππά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Έγιναν viral με το νέο τους βίντεο Τζέιμς - Μπάρτζης - Άννα Μαρία

Λίγο μετά την επιστροφή του Νίκου Μπάρτζη στην Ελλάδα, ο Τζέιμς και η Άννα Μαρία συναντήθηκαν με τον φίλο τους και κατάφεραν για ακόμα μία φορά να γίνουν viral στα social media με ένα βίντεο που κοροϊδεύουν τον Αλέξη Παππά από το Survivor 4.

H τριάδα τράβηξε ένα απίστευτο βίντεο για το TikTok στο οποίο τραγουδάνε το σύνθημα που είχε βγάλει ο Νίκος Μπάρτζης μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά από το ριάλιτι επιβίωσης.

Το βίντεο της Άννας Μαρίας του Τζείμς και του Νίκου Μπάρτζη για το Survivor 4

Ποιος υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο τον Νίκο Μπάρτζη με ένα ταψί μπιφτέκια;

Όπως σας αποκαλύψαμε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr πλήθος κόσμου τον περίμενε στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ανάμεσά τους ήταν και ο Αρτ, από τη Φωλιά των Κου Κου… Αυτή την υποδοχή ο Νίκος Μπάρτζης θα την θυμάται για καιρό. Ο Αρτ περίμενε τον πρώην παίκτη του Survivor με ένα ταψί μπιφτέκια, αφού στον Νίκο οφείλεται και η φράση «τη γυρίζει τη μπιφτέκα» που τόσο πολύ ακούσαμε φέτος στο reality επιβίωσης.

«Νίκο τα μπιφτέκια!», φώναζε ο Αρτ, ενώ γινόταν κακός χαμός κατά την υποδοχή του παίκτη. «Νίκο αυτά είναι για σένα! Η ατάκα σου έχει γίνει viral!», συνέχισε ο Αρτ και ο Νίκος Μπάρτζης, έχοντάς τα λίγο χαμένα από τον πανικό που επικρατούσε, αρκέστηκε να σχολιάσει: «Παιδιά ευχαριστώ! Θα τα πούμε άλλη στιγμή όλοι».

Τελικά, τα μπιφτέκια κατέληξαν στους συγγενείς του Νίκου.