Survivor 4 - Βασάλος: «O Σάκης και η Μαριαλένα βγάζουν τα λεφτά τους»

«Το παιχνίδι έχει...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Βασάλος: «O Σάκης και η Μαριαλένα βγάζουν τα λεφτά τους»

Όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρο από το Survivor 4, σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και το πάνελ της εκπομπής Έλα χαμογέλα. Ο πρώην παίκτης μάλιστα, έδωσε βάση στα χαμηλά νούμερα που σημειώνει σε τηλεθέαση τις τελευταίες εβδομάδες.

Μάλιστα, έχοντας γνώση περί Άγιου Δομίνικου, πέταξε τα "καρφιά" του κυρίως στο ζεύγος Μαριαλένα - Σάκη, αφού ανέφερε πως έχουν κερδίσει πολλά λεφτά.

Όσα είπε ο Βασάλος για το Survivor 4

«Έχει βαλτώσει λίγο το παιχνίδι τώρα τελευταία. Δεν έχει αποχώρηση, δεν έχει συμβούλιο, βλέπουμε ότι παίρνει παράταση. Έχει όμως το ζευγαράκι. Ο Σάκης και η Μαριαλένα βγάζουν τα λεφτά τους», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του Survivor, ο οποίος επίσης αποθέωσε το Σάκη για τις ικανότητές του στους στίβους μάχης.

Ο Ατζούν διπλασίασε τις αμοιβές Σάκη - Μαριαλένας

Με αφορμή την εμφάνιση του Ατζούν στο Survivor στη θέση της παρουσίασης βγήκαν... πολλά στην φόρα! Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Πρωινό, και συγκεκριμένα του δημοσιογράφου Αλέξη Μίχα, ο Τούρκος παραγωγός έχει κάνει ειδική συμφωνία με την Μαριαλένα και τον Σάκη.

«Ο Acun Ilicali είναι έτοιμος να κάνει τη μεγάλη ανατροπή με τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Όλοι οι παίκτες έκαναν μια συμφωνία για ένα εφάπαξ ποσό, μετά την αποχώρηση του Τζέιμς και του Νίκου. O Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συναντήθηκαν με στέλεχος της παραγωγής και έκαναν μεμονωμένη, δική τους συμφωνία. Διπλασιασμός του ποσού και θα το πάρουν με τη μορφή bonus στο τέλος του reality, την εβδομάδα που θα αποχωρήσουν.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η Μαριαλένα παίρνει 500 ευρώ την εβδομάδα και τώρα θα πάει στα 1,000 και ο Σάκης από τα 1,500 πάει στις 3,000 την εβδομάδα», είπε ο δημοσιογράφος.