Survivor 4: «Δεν ήμουν ποτέ ζευγάρι με τον Ηλία Μπόγδανο»

«Δεν προλαβαίνω να δω Survivor»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: «Δεν ήμουν ποτέ ζευγάρι με τον Ηλία Μπόγδανο»

Νικήτρια του Your Face Sounds Familiar All Star, Τάνια Μπρεάζου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό. Μάλιστα, δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για τον Ηλία Μπόγδανο, με τον οποία είχε ακουστεί πως είναι ζευγάρι.

«Ήσασταν ποτέ μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο; Γιατί μου έχουν γράψει ότι ήσασταν ζευγάρι κάποτε…», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, με την τραγουδίστρια να απαντάει κατηγορηματικά: «Όχι, όχι! Δεν ήμουν ποτέ. Ποτέ»!

Στην ερώτηση αν βλέπει τα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης, η Τάνια Μπρεάζου, ανέφερε «Δεν προλαβαίνω να δω Survivor. Άκουσα ότι πάει καλά».

Η απόλυτη αποθέωση για τον Ηλία Μπόγδανο στο Survivor

Η πιο απρόσμενη κίνηση έγινε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 4, καθώς ο Ηλίας θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον Σάκη για την έως τώρα συμπεριφορά του.

Οι δύο άντρες δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις τις τελευταίες μέρες και μάλιστα ο Ηλίας πολλές φορές χλεύαζε την σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας.

Ωστόσο, αντιλαμβανόμενος τα λάθη του, θέλησε να ρίξει τον εγωισμό του και να πιάσει τον Σάκη προκειμένου να μιλήσουν και να ξεκαθαρίσουν τα πάντα.

Έτσι, ο Ηλίας του ζήτησε συγγνώμη ενώ του παραδέχτηκε πως τον ζήλευε επειδή είναι παικταράς. Ο Σάκης δέχτηκε την συγγνώμη του, συμφιλιώθηκαν κι αμέσως μετά τα είπε όλα χαρτί και καλαμάρι στον Ντάφι και την Μαριαλένα, αλλά όχι έτσι όπως πραγματικά έγιναν, άλλα όπως ήθελε εκείνος!

Το twitter λοιπόν δεν θα μπορούσε να μην σχολίασει όλα όσα έγιναν υποστηρίζοντας ανοιχτά τον Ηλία και κράζοντας τον Σάκη!