Survivor 4: Το twitter εκθειάζει την Μαριαλένα - Την θέλουν νικήτρια!

Τι κι αν είναι προτεινόμενη; "Όσο κι αν στηρίζω τον Σάκαρο πραγματικά αυτή που αξίζει να κερδίσει είναι η Μαριαλένα! Έχει υποστεί..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Το twitter εκθειάζει την Μαριαλένα - Την θέλουν νικήτρια!

Τι κι αν η αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο Survivor θα γίνει Κυριακή αντί για Δευτέρα και το Youweekly.gr σας έχει δώσει ήδη τις πρώτες πληροφορίες για το ποια παίκτρια ενδέχεται να αποχωρήσει, οι διαδικτυακοί χρήστες και φανατικοί τηλεθεατές του παιχνιδιού έχουν ήδη τοποθετήσει την Μαριαλένα στην πρώτη θέση της καρδιάς τους!

Η Μαριαλένα είναι η τρίτη υποψήφια της εβδομάδας, μετά από αγώνα ασυλίας που κέρδισε ο Ηλίας Μπόγδανος. Και αν νόμιζες πως οι «haters» την έχουν στείλει σπίτι της έκανες μεγάλο λάθος. Το Twitter τη θέλει νικήτρια και το έχει αποδείξει με τα σχόλιά του μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας.

Τα tweets υπέρ της Μαριαλένας

Survivor 4

Survivor 4 Μαριαλένα

Survivor 4 Twitter

Survivor 4 twitter Μαριαλένα

Survivor 4 Μαριαλένα νικήτρια

Survivor 4 Μαριαλένα αποχώρηση

Survivor 4 ΣΚΑΙ ντάφυ μαριαλένα

Survivor 4 νικήτρια παιχνίδι

Το σίγουρο πάντως είναι πως αυτή που αποχωρεί δεν είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία σύμφωνα με στοιχεία μέχρι στιγμής έχει βγει πρώτη σε ψήφους παραμονής. Μπορεί ο Ηλίας Μπόγδανος να την υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια, το Twitter όμως τη θέλει νικήτρια και το απέδειξε περίτρανα με τα σχόλια που έκανε, μόλις ανακοινώθηκε το όνομά της.

Στα όρια του ο Σάκης - "Ξέφυγε" πίσω από τις κάμερες

Αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως ο Σάκης Κατσούλης μετά το τέλος του συμβουλίου "λύγισε" στην αγκαλιά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Ο λόγος μάλιστα, που τα έδινε όλα για όλα στα αγωνίσματα ασυλίας ήταν για να μην βγει στον τάκο ο ίδιος ή η Μαριαλένα και μείνει κάποιος από τους δυο μόνος του.

Επίσης, ο Σάκης πλησίασε και τον Ηλία Μπόγδανο για να συζητήσουν την απόφαση του πρώτου να πάρει την θέση της αγαπημένης του στην ψηφοφορία. Το κλίμα ανάμεσα τους ήταν ήρεμο. Άλλωστε οι δυο τους έχουν τσακωθεί μόνο μια φορά, ωστόσο τα βρήκαν μεταξύ τους.

Οι επόμενες ώρες μετά το συμβούλιο μάλιστα είναι περίεργες στο νησί! Οι παίκτες είναι απομονωμένοι, με τον Σάκη και την Μαριαλένα να είναι συνέχεια αγκαλιά και να συζητάνε.