Survivor 4: Η Ελένη Χαμπέρη έβριζε και φώναζε μετά το συμβούλιο (Αποκλειστικό)

Ποιος την είδε και δεν την φοβήθηκε - Επιτέθηκε στον Σάκη και την Μαριαλένα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η Ελένη Χαμπέρη έβριζε και φώναζε μετά το συμβούλιο (Αποκλειστικό)

Χαμός μαθαίνουμε πως έγινε μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 κι αυτή την φορά πρωταγωνίστρια ήταν η πρώτη προτεινόμενη προς αποχώρηση, Ελένη Χαμπέρη!

Από εκεί που η Ελένη στόμα είχε και μιλιά δεν είχε, ξεπέρασε τα όρια της και οι συμπαίκτες της την είδαν έτσι όπως δεν την έχουν ξαναδεί.

Ο Σάκης Κατσούλης κατάφερε να είναι ο νικητής της πρώτης ασυλίας γι' αυτή την εβδομάδα κι ενώ όλοι περίμεναν να δώσει προτεινόμενο τον Ασημακόπουλο - ειδικά μετά τον μεγάλο καυγά που είχαν - εκείνος δήλωσε πως αισθάνθηκε περισσότερο προδομένος από την συμπεριφορά της Ελένης καθώς είχαν έρθει κοντά κι εκείνη τον μαχαίρωσε πισόπλατα.

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, λοιπόν, η Χαμπέρη βγήκε στον τάκο και βγήκε κι από τα ρούχα της ταυτόχρονα!

Τι συνέβη με Ελένη και Σάκη

Την στιγμή που όλοι οι παίκτες πήγαν να αποχωρήσουν από το συμβούλιο του νησιού, στο κομμάτι που δεν υπάρχουν κάμερες (μέχρι να μεταφερθούν στα βανάκια δηλαδή) η Ελένη έκανε ευθεία επίθεση για πρώτη φορά στα χρονικά στον Σάκη λέγοντάς του πως ενώ το είχαν συζητήσει εκείνος το χρησιμοποίησε στρατηγικά για να την βγάλει στον τάκο και να "προστατεύσει" την Μαριαλένα!

Εκεί πετάχτηκε και η Μαριαλένα κι έγινε το έλα να δεις! Ξεκίνησε ένας απίστευτος διάλογος μεταξύ τους και, μάλιστα, προς υπεράσπιση της Ελένης μπήκε στην μέση και ο Ασημακόπουλος!

Ο Ηλίας Μπόγδανος προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πράγματα μπήκε στη μέση αλλά κράτησε ουδέτερη στάση και κάπως έτσι σταμάτησε ο διαπληκτισμός.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils