Γιώργος Κοψιδάς: "Ακούστηκε λάθος όταν είπα ότι ο Τριαντάφυλλος είναι χαμηλού μορφωτικού επιπέδου"

"2-3 εβδομάδες μετά το Survivor ήμουν "φυτό". Δεν επικοινωνούσα και..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Κοψιδάς:

Τρεις μήνες μετά το “Survivor” έχει συνέλθει πλήρως. «Τώρα που πήρα κάποια παραπάνω χρήματα, έχω αρκετές ιδέες και ετοιμάζω πολύ όμορφα πράγματα. Σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις», δηλώνει με χαμόγελο ο Γιώργος Κοψιδάς, ενώ ξεκινά να μας λέει την ιστορία του.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Γιώργου Κοψιδά στο περιοδικό YOU

 Γιώργος Κοψιδάς περιοδικό YOU

Το “Survivor” πώς προέκυψε;

Ήταν η κατάλληλη στιγμή. Μέσα στην καραντίνα ήταν όλα «παγωμένα», οι ηθοποιοί δεν είχαμε δουλειά με τα θέατρα κλειστά και δεν ξέραμε πότε θα ξανανοίξουν. Το σκέφτηκα, η οικονομική πρόταση ήταν πολύ καλή, συν ότι θα έφευγα από την καραντίνα και θα πήγαινα σε ένα μέρος που θα ήμουν ελεύθερος μέσα στη φύση και θα έκανα αγωνίσματα - που μου αρέσουν επειδή ήμουν αθλητής. Υπήρχαν πολλά θετικά στοιχεία, γι’ αυτό είπα το «ναι».

Κονδυλάτος είπε για σένα: «Δεν έχει καταφέρει τίποτα στη ζωή του»… Πώς ένιωσες όταν το άκουσες;

Δεν το άκουσα, μου το είπαν αφότου βγήκα. Μετά από μήνες πείνας, που σε βαράει στον εγκέφαλο, μπορεί να πεις πράγματα που δεν τα εννοείς πραγματικά. Ξέρω ότι έχει ανακαλέσει και ότι έχει ζητήσει συγγνώμη, επομένως τη δέχομαι. Είναι εύκολο να κρίνουμε από τον καναπέ μας, αλλά οι συνθήκες είναι δύσκολες στο παιχνίδι και σου βγάζουν άγρια ένστικτα.

Κι εσύ είπες, για τον Τριαντάφυλλο συγκεκριμένα, πώς είναι «χαμηλού μορφωτικού επιπέδου»...

Στην πρώτη συνέντευξη που βγαίνουμε, είμαστε ακόμα σε κατάσταση αναβρασμού, γιατί είναι μία μέρα μόλις έχουμε αποχωρήσει από το παιχνίδι. Τότε είχα κάνει μια αντιπαραβολή του Αλέξη Παππά με τον Τριαντάφυλλο, σχετικά με τη στρατηγική τους και είχα πει πως ο Αλέξης έχει πιο έξυπνη τακτική, επειδή είναι πιο μορφωμένος, ενώ ο Τριαντάφυλλος έχει χαμηλότερο μορφωτικό επίπεδο, σε σχέση πάντα με τον Αλέξη. Ο ίδιος μας έλεγε πως από τα 15 του σταμάτησε το σχολείο για να δουλέψει, κάτι που είναι προς τιμήν του και μπράβο του. Ίσως να μην εκφράστηκα όπως έπρεπε, και ακούστηκε λάθος, όμως δεν μιλούσα γενικά, έκανα μια σύγκριση με τον Αλέξη. Και εγώ είμαι χαμηλότερου μορφωτικού επιπέδου σε σύγκριση με κάποιον που έχει τελειώσει πανεπιστήμιο, αλλά ούτως ή άλλως δεν κάνει αυτό τον άνθρωπο. Σημασία έχει τι ψυχή κουβαλάς.

Έχεις συνέλθει μετά το “Survivor”;

Ναι. Μου πήρε 2-3 βδομάδες, που ήμουν «φυτό», δεν επικοινωνούσα με το περιβάλλον και τον πολιτισμό. Έτρωγα σαν να μην υπάρχει αύριο, ήμουν έτοιμος να σκάσω και το μυαλό μου έλεγε «Φάε κι άλλο».

Δείτε εδώ backstage βίντεο από την συνέντευξή του!

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί