Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor 4 - μητέρα Μαριαλένας: "Άμα θέλει τον Σάκη, ας τον παντρευτεί"

Βίντεο από την επίσκεψη του Τριαντάφυλλου στο σπίτι της

Survivor 4 - μητέρα Μαριαλένας:
Reality 17.06.2021 10:17
Από Youweekly Team

Ο Τριαντάφυλλος λίγο πριν ανεβάσει την ημίγυμνη φωτογραφία του στο instagram, επισκέφθηκε το σπίτι της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Τι συνέβη στο σπίτι της Μαριαλένας

Οι δημοσιογράφοι εννοείται πως ήταν εκεί και ρώτησαν τη μητέρα της Μαριαλένας για το γεγονός ότι ο τραγουδιστής θέλει να παντρέψει την κόρη της με τον Σάκη κι εκείνη απάντησε: «Να τους παντρέψει. Άμα τον θέλει η κόρη μου…», τόνισε, ενώ για τις δηλώσεις της γιαγιάς, ότι δεν συμπαθεί τον Σάκη: «Αν τον θέλει η εγγονή της θα τον συμπαθήσει. Θα του τα ψάλλω του Σάκη όταν γυρίσει».

Να υπενθυμίσουμε πως η μητέρα της συγκεκριμένης παίκτριας τόσο καιρό βγαίνει στα κανάλια και παραχωρεί συνεντεύξεις αδειάζοντας τον πρώην σύντροφο της κόρης της...

"Ο Κατσούλης παίζει παιχνίδια πίσω από την πλάτη του παιδιού μου"

"Η Μαριαλένα δεν νιώθει τίποτα ερωτικό για τον Κατσούλη, είμαι σίγουρη γι΄αυτό. Ο Κατσούλης παίζει παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου και το κάνει ξεκάθαρα για την δημοσιότητα. Και να την θέλει μετά το παιχνίδι θα την πετάξει. Άλλωστε γι' αυτό μπήκε. Γιατί αν ήθελε την Μαριαλένα πραγματικά έξι μήνες που ήταν χωριστά θα την διεκδικούσε.

Δεν θα την είχε μπλοκαρισμένη στο τηλέφωνό του. Αυτή είναι η στρατηγική του, τον ξέρω πολύ καλά. Όταν πρωτομπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι έστειλα ένα μήνυμα στον πατέρα του και του είπα "μια φορά την κατέστρεψε πάει και για δεύτερη;" Δεν μου απάντησε ποτέ.", είπε μεταξύ άλλων ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια τον Γιώργο Λιβάνη.

Τον Γιώργο τον συμπαθώ και αν τα βρουν με την κόρη μου μετά το παιχνίδι δεν θα έχω καμία αντίρρηση. Είναι πραγματικά πολύ καλό παιδί, τον έχω δει τέσσερις φορές. Τον αγκάλιασα και μπήκε απευθείας στην καρδιά μου. Το αντίθετο από τον Κατσούλη. Πιο πολύ έχω στενοχωρηθεί για τον Γιώργο και αυτά που άκουσα από τον κόσμο, παρά για το παιδί μου. Γιατί του έκαναν επίθεση."

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Πρώτο trend στο Twitter το όνομα του Κόρο - Αποθέωση από τους χρήστες

Survivor 4 spoiler 20/6: Ποιος αποχωρεί την Κυριακή - Οι πρώτες πληροφορίες

Share