Survivor 4 - μητέρα Μαριαλένας: "Η κόρη μου δεν είναι γύφτισσα να πάρει..."

Βγάζει στη φόρα σκηνικά για τον χωρισμό της με τον Σάκη Κατσούλη που την έδιωξε από το σπίτι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - μητέρα Μαριαλένας:

Είναι ευρέως γνωστό πια πως η Μαριαλένα με τον Σάκη δεν είχαν έναν όμορφο χωρισμό. Πολλοί είναι οι κοντινοί άνθρωποι του πρώην ζευγαριού που έχουν μιλήσει κατά καιρούς κι έχουν κάνει λόγο για καυγάδες και άσχημα σκηνικά.

Λίγο πριν την επιστροφή της κόρης της στην Ελλάδα και τον τελικό του Survivor, η κα. Γεωργία μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε με σκληρά λόγια για την οικογένεια του Σάκη Κατσούλη, ενώ έκανε γνωστά και περιστατικά του χωρισμού που μέχρι στιγμής δεν γνωρίζαμε.

Οι νέες δηλώσεις της μητέρας της Μαριαλένας

«Πιστεύω πως μετά το τέλος του Survivor η Μαριαλένα δε θα είναι μαζί με τον Σάκη. Άκουσα αυτά που είπε ο παππούς του Σάκη. Μου είχε πει η Μαριαλένα ότι είχαν πάει μια φορά μαζί στο Ξυλόκαστρο. Δε γυρίζω τη μπιφτέκα για τον Σάκη. Όσα είχα πει στο περιοδικό ΟΚ ισχύουν, αλλά μη φτάσουμε στο άλλο άκρο.

Η ανάρτηση που έκανα για κακοποίηση… Είναι πως εγώ αυτά που είπα στο ΟΚ και που ξέρω. Η κόρη μου δε θα καθόταν να φάει ξύλο. Η πλευρά του Σάκη δεν επικοινώνησε μαζί μου, αλλά έβαζε άλλους ανθρώπους και μου τα έχωναν. Βάζουν ανθρώπους που μου επιτίθονται και μου λένε πράγματα που ούτε καν τα ξέρανε. Τι πράγματα πήρε η Μαριαλένα, όταν χώρισε από τον Σάκη. Αν πήρε κουτάλες, μπρίκια και κεριά λιωμένα. Η Μαριαλένα από τα νεύρα της πήρε και τα κεριά που είχε αγοράσει, τα λιωμένα και μετά τα πέταξε. Να βγει η οικογένεια του Κατσούλη αυτοπροσώπως, όπως τα λέω εγώ. Η Μαριαλένα δεν είναι γύφτισσα να πάρει και τα κεριά και να τα φέρει εδώ. Πήρε ό,τι είχε αγοράσει. Ξεκατινιαζόμαστε τώρα και δε γουστάρω» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Γεωργία Χαραλαμποπούλου.

Το πρώτο teaser του ημιτελικού μόλις κυκλοφόρησε!

Το ριάλιτι του ΣΚΑΙ, το Survivor, που φέτος κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, μετά από 6 μήνες φτάνει στο τέλος του! Την Κυριακή 4/7 θα παρακολουθήσουμε live τον ημιτελικό του από το Γαλάτσι ενώ την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός και θα έχουμε ήδη το όνομα του νικητή, αν και το twitter το έχει δηλώσει από τώρα ποιος θέλει να είναι.

Μέχρι στιγμής ο Σάκης και ο Ηλίας έχουν περάσει στον ημιτελικό ενώ η Μαριαλένα και ο Κόρο έχουν αφεθεί στην κρίση του κοινού. Θα γίνει ψηφοφορία και την Κυριακή ο Λιανός θα ανακοινώσει το όνομα αυτού που έφτασε πολύ κοντά στην πηγή αλλά νερό δεν θα πιει. Να σημειωθεί πως το Youweekly.gr σας έχει δώσει από τώρα το όνομα αυτού που παίρνει το εισιτήριο για τον ημιτελικό.

Ο ΣΚΑΙ πριν από λίγα λεπτά για να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού δημοσίευσε το πρώτο teaser - ανατριχιαστικό teaser βασικά - στο οποίο παρουσιάζει τους 4 φιναλίστ.