Survivor 4 - ημιτελικός: Έσπασε το τιραντάκι της Ελίζαμπεθ - Παραλίγο να γίνουν αποκαλυπτήρια

Ο Μπόγδανος παραλίγο να την αφήσει γυμνή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - ημιτελικός: Έσπασε το τιραντάκι της Ελίζαμπεθ - Παραλίγο να γίνουν αποκαλυπτήρια

Πολλά ήταν τα ευτράπελα που συνέβησαν στον ημιτελικό του Survivor και σας έχουμε παραθέσει αρκετές αποκλειστικές φωτογραφίες από αυτά! Έγιναν, βέβαια, και σκηνικά που δεν τα έπιασε το ανθρώπινο μάτι αλλά... να είναι καλά οι κάμερες που υπήρχαν παντού και... κατέγραψαν τα πάντα.

Πρωταγωνίστρια του σκηνικού αυτή η Ελίζαμπεθ Ελέτσι! Όταν ο Ηλίας Μπόγδανος ανακοινώθηκε πως πήγε στην τελική δυάδα έτρεξε να αγκαλιάσει όλους τους συμπαίκτες του κι από την φόρα που πήρε κατάφερε κι έσπασε το τιραντάκι από το μπλουζάκι της. Τότε ο Κώστας Παπαδόπουλος προσπάθησε να την βοηθήσει να το δέσει για να μην... γίνει το κακό.

Σε δύσκολη θέση η Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Τι φόρεσαν οι πρώην παίκτριες

Εκτός από τον Αλέξη Παππά, τον Περικλή Κονδυλάτο, τον Τζέιμς Καφετζή και την Χριστίνα Κεφαλά όλοι οι υπόλοιποι πρώην παίκτες βρέθηκαν στο stage του Γαλατσίου για μια υπέροχη βραδιά!

Εννοείται πως οι γυναικείες παρουσίες κατάφεραν να κλέψουν τα βλέμματα - κάποιες όχι για τόσο καλό λόγο!

Πολλά ήταν αυτά που είδαν τα μάτια μας αλλά... θα σας αφήσουμε να κρίνετε μόνοι από τις αποκλειστικές φωτογραφίες που ακολουθούν παρακάτω!

Κάποιες παίκτριες σίγουρα το παράκαναν με τις στιλιστικές τους επιλογές. Η πιο καλοντυμένη αν μου επιτρέπεται θα πω πως ήταν η σύντροφος του Μπόγδανου που δεν έλαβε καν μέρος στο παιχνίδι.

Survivor 4 ημιτελικός Ανθή Σαλαγκούδη

Survivor 4 ημιτελικός Ασημίνα Ιγγλέζου

Survivor 4 ημιτελικός Ελέτσι - Χοψονίδου

Survivor 4 ημιτελικός Ελευθερίου

Survivor 4 ημιτελικός μαριάνθη ΣοφίαSurvivor 4 ημιτελικός Χαμπέρη ΝικολέταSurvivor 4 ημιτελικός Ταραμπάνκο

Όπως καταλαβαίνετε μετά από τόσα που είδαν τα μάτια μας αναμένουμε απόψε να δούμε τι θα φορέσουν στον μεγάλο τελικό!

Μην ξεχνάτε πως όπως και στον ημιτελικό έτσι και στον τελικό απόψε θα σας κάνουμε live στο instagram του Youweekly.gr κάθε φορά που θα πέφτουν διαφημίσεις στην τηλεόραση για να βλέπετε τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες! Ακολουθήστε μας εδώ για να δείτε κι εσείς όλα τα παρασκήνια!